Hány évesek voltatok és ez melyik év volt, amikor megkaptátok/vettétek életetek első mobiltelefonját? Talan olyan is akad, aki nem is emlékszik, mert annyira fiatalon kapta?
Figyelt kérdés
2023. nov. 11. 08:34
1/9 A kérdező kommentje:
Én 23. szülinapomra kaptam életem akkori párjától (páros csomagban vette magunknak, Ericcson típusú kis kék cucc) ez 2000 szeptember végén történt,ugyanebben a hónapban kezdtem dolgozni is, mint kezdő pedagógus és messzebbre kerültem tőle,emiatt nem tudtunk olyan sűrűn találkozni, így jól jött, hogy felhívhattuk egymást bármikor (és nem kellett az otthoni vonalas telót használni, ill várni míg munka után hazaér mindkettőnk
- szüleinknél laktunk még ez után 5 évet)
2023. nov. 11. 08:51
2/9 anonim válasza:
Őszinte leszek, fogalmam sincs. Talán 14-15 évesen.
3/9 anonim válasza:
13 évesen, egy Siemens A40-et a Pannon GSM-től. Semmi másra nem volt jó csak telefonálni és smsezni, mégis elég menő volt akkoriban. Érdekesség, hogy már akkoriban is ilyesmi perc- és sms díjak voltak mint most, sőt a jelenlegi csomagomban a percdíj olcsóbb is, az sms díj pedig csak 1 Ft-al drágább mint 2 évtizede.
4/9 anonim válasza:
2000-ben 18 évesen kaptam 1 Siemens C35-öt.
5/9 anonim válasza:
2001-ben 16 évesen kaptam egy Panasonic-ot. Olyan hosszú volt, mint a tenyerem.
6/9 anonim válasza:
16-17 kb. egy Siemens volt az első.
7/9 anonim válasza:
2001-ben, 10 évesen kaptam meg az első mobilom, egy szürke színű Siemens C45-öt.
8/9 anonim válasza:
1995-ben kaptam egy Ericsson készüléket a leendő férjemtől.
Akkor még távkapcsolatban éltünk és én 32 éves voltam.
9/9 anonim válasza:
Elsősként kaptam anyukámtól egy Nokia készüléket. Emlékszem, akkor még egy olyan szolgáltatónál voltam, amelyet később bedarált egy ma is létező mobilszolgáltató. Gins Ukraine volt a szolgáltató neve, ami később MTS Ukraine lett, ma meg már Vodafone Ukraine az egész. Kárpátaljai lakos voltam akkor még, mára ez már megváltozott. De vissza a telefonhoz, 2008-ban kaptam, egy nagyon régi Nokia készüléket, amelyen csak telefonálni lehetett, és két játék volt rajta, az egyik a kígyós volt, a másikra sajnos már nem emlékszem. Ezt sajnos 2009-ben elhagytam, majd egy Sharp készülék követett, amit szintén elhagytam 2010-ben (én sajnos ilyen voltam). Majd valami alap Samsung készülék jött, ami még azóta is meg van, ezt 2012-ben egy Nokia C101 váltott, majd egy év múlva a Galaxy S3, majd J7, J7 után Huawei P20 Lite, és megjegyzem azt szerettem a legjobban, ezután jött a Xiaomi Mi 11 Lite, amit már saját pénzen vettem, itt sajnos két lehetőség volt, vagy a telefont verem a falba, vagy a saját fejemet. A mikrofon recsegett, minden baja volt, de végül sikerült egy tisztességes összegért eladni, igaz sokat buktam rajta, mert kevesebb mint az eredeti ár feléért tudtam csak elpasszolni. Most pedig egy Galaxy A52S van, nem rossz, de a következő Galaxy S23+ lesz majd, vagy Ultra, nem tudom még, hogy mit engedhetek meg magamnak. Egyenlőre csak a sima S23-ra van csak pénzem, de azt nem akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!