Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megfognak bűntetni?

Megfognak bűntetni?

Figyelt kérdés
A barátnőm nagyon rosszul lett le volt sápadva mondta hogy magas vérnyomásos bevett gyógyszert minden nem volt jobban én felhívtam az ügyeletet. Kérdezte hogy hadd beszéljen a beteggel és ő aludt mondtam neki alszik.Ő meg mondta hogy keltsem fel a többiek a szobába voltak és el nevettünk magunkat mert nem akart felkelni. Az ügyeletes meg azt mondta hogy nagyon vicces és hogy megbüntetnek 150 ezer forintra teleszom alapján és rám nyomta a telefont. Most mi lesz? Mindenki tudja bizonyítani hogy rosszul volt a portás is.
2023. nov. 9. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Talán nem fognak megbüntetni, ha igaz, amit leírtál és bizonyítani is tudod.

Vajon mi nevetséges volt azon, ha nem akart a barátnőd felkelni?

Ezt a kérdést talán illetékesek is felteszik neked...

2023. nov. 9. 20:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudom bizonyítani persze mindenki megmondja hogy rosszul volt a kamera is felvette hogy elmegyünk a portához vérnyomásmerot kérni csak nem volt. Azért nevettem mert a többiek is nevetek hogy nem akart felkelni beszélni. Nem akartam rosszat pont úgy jött ki.
2023. nov. 9. 20:51
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Nehogy már komolyan vedd! Az éjszakai orvosi ügyelet amúgy tele van bunkó, idegbeteg orvosokkal, akiknek egyetlen céljuk van: hogy lerázzák a beteget. Te is kifogtál egy ilyen díszpéldányt... :)
2023. nov. 9. 21:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát ha megbüntetnek majd akkor felhívom őket mert az emberek akik itt voltak tudják bizonyítani hogy tényleg rosszul volt
2023. nov. 9. 21:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Jó nekem se kellet volna nevetnem de hát most így jött ki mindenki hibázik meg nem viccből hívtam őket
2023. nov. 9. 21:37
 6/7 Zoglonarix ***** válasza:
Nem fognak, de még jogi akadályai is vannak, kinek a nevén van a díjcsomag/előfizetés, ha van, a másik mivan ha tegnap vettél egy sim kártyát a tescoba, és nem utolsó sorba hogyan bizonyítják, hogy te használtad? Ha meg tudod bizonyítani ami történt akkor meg mind1 is. Ez túl sok lenne nekik, meg a rendőrségnek is van fontosabb dolga. Amúgy megnézném, hogy ő hogy fog az igazgatóhoz oda menni, hogy indítsunk már eljárást, mert egy beteg rosszul volt én meg rájuk b..raktam a telefont.
2023. nov. 10. 07:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát igen most ezért rám rakni a telefont de tényleg rosszul volt el is akartunk menni a legközelebbi ügyeletre csak olyan makacs volt hogy nem jött megmosdott és lefeküdt vissza aludni bevett valami gyógyszert és azt mondta hogy jobban van de amúgy hazudott ..
2023. nov. 10. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!