Mi lenne a helyes ebben a helyzetben?
13 éves lány vagyok, 7. osztályos, 4,8-as átlagú tanuló. Nagyon szeretek / szerettem tanulni, és az átlagom inkább a szorgalmamnak, mint az eszemnek köszönhető. Ugyanis nagyon sokat tanulok - délután 2, 3-tól este 7, 8-ig - állítólag többet, mint amennyi szükséges lenne. Mondjuk ezt gyakran érzem: "szúr" a szívem, szorít a mellkasom, és néha nehezen veszek levegőt. A másik, hogy elég sokat aggódok: iskola, család, stb. stb.
Ma elmentünk kivizsgálásra - kb. 15-20 perc alatt végeztünk - E.K.G., vérnyomásmérés. Az "eredmény" azt mutatta, hogy nincs semmi komolyabb problémám, aminek nagyon örülünk. Anyukámmal és a nagyszüleimmel élek (a szüleim elváltak, Anya élettársa pedig meghalt). Anyával nagyon jó a kapcsolatom, ezért (is) nem értem, hogy a doktornő miért jutott arra a következtetésre, hogy menjek el gyermek-pszichológushoz. Nem értem, hogy miért kell elmennem? Anyukámmal mindent megbeszélek, nincsenek előtte titkaim.
Elmenjek, vagy ne? Ti mit tennétek a helyemben? Nagyon össze vagyok zavarodva.
(Kérlek, csak normális válaszokat írjatok, ne hü*yézzetek le, amiért pszichológushoz kellene járnom!)
Semmi gond nincs azzal az emberrel aki pszichológushoz jár.Pl.: kiskoromban én is jártam és mi lett belőlem?: egy depressziós, idegbeteg, retardált f*szkalap.:D
Na jó csak viccelkdőtem.Nyugodtan menny el.Az embernek néha a lelkét is meg kell vizsgálni nem csak a testét.:)
Köszönöm a válaszokat, igazán kedvesek vagytok! Igen, úgy döntöttem / döntöttünk, hogy elmegyek a pszichológushoz...(:
Majd ha voltam, akkor megírom, hogy mi történt, persze csak akkor, ha érdekel titeket!
Hátha valaki visszaolvassa:
Ma voltam először pszichológusnál. Jelentem: nagyon jól éreztem magamat! Én is meglapődtem - saját magamon - hogy idegen ember társaságában ilyen felszabadultan tudtam beszélgetni ..
Csütörtökön megyek újra, amit már nagyon várok !! Köszönöm a bíztató szavakat, sok szeretettel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!