Mit mondjak, ha nem akarom megmondani mit nyertem??
Gondolom valami vitamin szarság.
Az első ingyenes, de ha atvettd, küldik a következőt is. Hetek múlva meg a számlát.
Dehogyis, 0 Ft utánvét. Beregisztrálok minden nyereményjátékra, de ilyen kamukra nyilván nem. Például egyszer így kaptam a P&G-től mosóport, meg illatgyöngyöket. Szerintem mostnis valami hasonló lesz,.mert azt is csak hozták. Vagy fél évnyi sampont és termékmintákat, vagy macskatápot. Vagy így nyertem egy ipadet is anno.
"hogy ön nyert egy autót,mindössze annyit kell tennie,hogy a mellékelt prospektusból rendel 20000 ft értékben."
Én ilyenekre nem regisztrálok.
De például van, hogy be lehet küldeni a colát, vagy a szalmát és lehet nyerni stn. Nem tudom, megmondani melyik lehet. Csak reggel kaptam egy SMS-t hogy hozzák, feladót sem tudok. Ha nem kell fizetni, miért ne venném át? Mi lehet benne, bomba? Ha meg olyan kidobom, aztán meg sem mondanám. De ha csomagom jön, el nem tudom képzelni, mit csinálnak.
Majd megírom ide, mi volt benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!