Van egy olyan ember aki csalja a feleségét egy nővel akit ismerek, a nő rájött hogy van felesége az embernek és azt tervezi hogy felveszi a hangját az embernek, és elküldi a feleségnek. Azt szeretném megkérdezni hogy ez mennyire törvénybe ütköző.
Mert szerintem teljesen jogosan tenné és így cselekedne jól.
Szembenézhet bármivel, ez a személyiségi jogot sértő fél büntethetőségét nem zárja ki.
2023. nov. 6. 20:32
12/18 anonim válasza:
Én értem, érthető, de amennyiben nem te vagy egyik fél sem, nem kéne beleszólnod más dolgába. A barátnőd élete nem a te életed.
2023. nov. 6. 21:25
13/18 anonim válasza:
Hogy - hogy felveszi a hangját?
Miközben beszél? Az mit bizonyít?
2023. nov. 6. 21:36
14/18 anonim válasza:
12: a szereto akarja felvenni a hangot, nem a kerdezo.
2023. nov. 6. 21:56
15/18 anonim válasza:
Úgy értettem ő akarja elküldeni.
2023. nov. 6. 22:02
16/18 A kérdező kommentje:
Meg lett oldva minden jogi következmény nélkül, a feleség költözik a gyerekekkel, a pali meg meg van szakadva érzelmileg hála istennek. Nem kellett a hangfelvétel végűl.
2023. dec. 16. 15:31
17/18 anonim válasza:
Melyik része a hálaisten? Hogy egy újabb család esett szét?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.