Fiúk-Férfiak! Melyik öltözködési stílus nyeri el a tetszéseteket egy lányon/nőn?
Figyelt kérdés
Van olyan ruha darab vagy öltözködési stílus ami hamarabb felkelti a figyelmeteket? Mennyire tetszenek számotokra az alternatív stílusban mozgó hölgyek?2023. nov. 1. 19:44
11/18 anonim válasza:
Nagyon szivesen.
Látatlanban és ismeretlenül is azt gondolom, hogy nagyszerű kis nő lehet.
Csak ezért mondtam, amit éreztem.
7#.
12/18 anonim válasza:
Nekem tetszenek a nőkön a cicanacik, a bőrnadrágok meg a bőrszoknyák harisnyával. Barátnőm időnként szokott bőrhatású nadrágot felvenni. Imádom rajta, nagyon kihangsúlyozza az alakját.
13/18 anonim válasza:
Ez az új bőrhatású naci, ez olyan jól áll a csinos lányokon, olyan popsijuk van benne, hogy az ember csak kapkodja a fejét az utcán össze- vissza. 😄🤭
14/18 anonim válasza:
Jaja én is ismerek csajokat akiken nagyon jól áll
15/18 anonim válasza:
14, kérhetek instákat privátba?😁
16/18 anonim válasza:
#15. Kérni kérhetsz, de én nem használok Instagramot, nem ismerem a felhasználónevüket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!