Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fiúk-Férfiak! Melyik öltözködé...

Fiúk-Férfiak! Melyik öltözködési stílus nyeri el a tetszéseteket egy lányon/nőn?

Figyelt kérdés
Van olyan ruha darab vagy öltözködési stílus ami hamarabb felkelti a figyelmeteket? Mennyire tetszenek számotokra az alternatív stílusban mozgó hölgyek?

2023. nov. 1. 19:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

hát ne legyen a mai korosztályhoz illő számomra .

Mármint a márkás nike cipőket ést stb inkább egy martens bakacs vagy egy szép bőr csizma és ennyi és ne járjon melegítőbe meg mackófelsőbe :D

Tudom...

sokat várok el.A martenset ne vegye senki komolyan az tudom hogy k*rva drága :D

2023. nov. 1. 20:13
 2/18 anonim ***** válasza:
61%

A testhez simulós, feszülős ruhák tetszenek, amik kiemelik az alakot. Akár lehet alternatív, vagy egy szürke melegítő, de imádom ha látszik a valódi alak formája.

Nem vékony alakra gondolok, lehet ez bármilyen, mert egy teltebb test is lehet szexi, vonzó.

Hogy miért? Mert én telhetetlen vagyok és egy szürke hétköznap reggel is szeretem a gyönyörű, izgató megjelenésű nőket.

2023. nov. 2. 07:28
 3/18 anonim ***** válasza:
59%

Letisztult elegáns ruházatot szeretem a nőkön.

Körszoknya, testhez álló szövetkabát, formához illő magas nyakú garbó, kellemes tapintású anyagokból stb.

Szeretem az olyan nőket, akik kieső mellek, kilógó fenék stb nélkül is meg tudják mutatni nőiességüket.

Ezalatt pedig nem csak a ruházatban való megjelenést értem, hanem egy teljesen önazonos személyiséget egy ilyen ruházatban, megfelelő kisugárzással, kommunikációval, mindemellett legyen számomra felkeltő, ám szolid személyisége, érdeklődési körei.

Hiába a ruha, ha nem társulnak mellé olyan dolgok, melyek fontosak számomra a párkapcsolatban.

A ruha, stílus a személyiség része, ezért se eröltess magadra olyat, ami nem Te vagy.

Azt se feledd, ahány ember annyi ízlés.

Engem pl ki lehet kergetni a pufi kabátokkal, sportöltözékek hétköznapi viselésével. Megvan a maga helye az utóbbinak.

Ne akarj más képet mutatni magadról, mert gyorsan kibukik, főleg értelmes emberek számára.

2023. nov. 2. 09:16
 4/18 anonim ***** válasza:

Nekem a teljesen hétköznapias egyszerű öltözet jön be.

Egy csinos nő nagyon tetszik nekem egy szép fölsőbe egy farmerral, egy hozzávaló cipővel.

Nem szeretem a túlságosan un urizáló tipust.

Nem kell, hogy egy nő úgy öltözzön a hétköznapokon, mintha szinházba készülne.

A túl kicsipős, kirittyentős tipust nem annyira szeretem.

2023. nov. 2. 11:07
 5/18 anonim válasza:
Bőrnadrág, szőrme kabát, fehér póló, bokazokni, sportcipő, ékszerek.
2023. nov. 2. 14:38
 6/18 anonim válasza:
68%
Nekem tetszik amikor a barátnőm testhez simuló nadrágokat visel, például cicanacit vagy bőrnadrágot, de a nylon harisnya szoknyával is jól áll rajta.
2023. nov. 10. 12:33
 7/18 anonim ***** válasza:

6.

Ha jó alakja, jó feneke van, akkor ez természetes.

Neki akkor nemis szabad lötyögős pacuha cuccokban járni.

2023. nov. 10. 14:59
 8/18 anonim válasza:
#7. Jó alakja van hozzá, 20 éve versenyszerűen táncol.
2023. nov. 10. 15:04
 9/18 anonim ***** válasza:

AHH. Akkor nincs miről beszélni.

Nagyon nagy szerencséd van, higy egy ilyen gyönyörű lányt megtudtál csípni.

Kevés férfinek adatik ez meg.

Akkor ő pedig már nemis a tini korosztány ha 20 éve táncikál. 😃💃

2023. nov. 10. 15:48
 10/18 anonim válasza:
Köszönöm szépen a kedves szavaidat. 25 éves a barátnőm.
2023. nov. 10. 16:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!