Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért olyan népszerű a banyatank?

Miért olyan népszerű a banyatank?

Figyelt kérdés
Már nem csak a "banyák" húzzák maguk után, hanem kortól-nemtől függetlenül is látok banyatankosokat az utcán. Szerintem a hátizsák helyett is ezt használják egyesek. Én mondjuk az oldaltáskákat, hátizsákokat preferálom, bár eléggé maradi vagyok. Tényleg olyan jó lehet a banyatank táska helyett?
2023. okt. 30. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert praktikus.
2023. okt. 30. 19:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen :) 10-20 kilót vinni hátizsákban kemény dolog.
2023. okt. 30. 19:55
 3/5 Justinianus ***** válasza:
100%

Akkor még nem láttál gyereket ilyennel menni iskolába.

[link]

Ismerősök éppen most készülnek venni. Én meg vagyok döbbenve, mikor megpróbálom a 9 éves gyerek hátáról levenni a táskáját, amitől majd hanyatt esik szerencsétlen. Én is alig bírom el.

2023. okt. 30. 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Kerekeken gurul, tehát könnyebb mozgatni.

Húzni könnyebb, mint kézben, karon vagy háton cipelni. Némelyiknek hármas kereke van, tehát lépcsőn is könnyű vele közlekedni, mer a három kis kerék úgy forog, hogy mindig "fellép" (vagy "lelép") a követkető lépcsőre.

Szabvány szerint a lépcsőfokok magassága egyforma, tehát nincs gond a keréknek egy lépcsőfokkal magasabbra (vagy alább) gördülni.

2023. okt. 31. 09:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Több fér bele, mint a hátizsákba.

Kerekeken gurul, tehát nem kell nehéz szatyrokat kézben cipelni.

2023. okt. 31. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!