Húzós bevásárlókocsit vagy más néven banyatankot 30 éves férfiként nagyon ciki rendszeresen hordanom?
Figyelt kérdés
Erős vagyok de napi szinten 30 kg -okat nem tudok hosszú távon cipelni és az izületeimet sem szeretném tönkretenni. Várom az ötleteket, hogy hogyan oldjam meg esetleg mással a cipekedést autó híján.2020. júl. 18. 11:57
2/8 anonim válasza:
Igen, szerintem a banyatank ciki egy fiatal férfinek.
3/8 anonim válasza:
Én bőrönddel jártam egy időben. Lehet hiúnak tartani, de banyatankkal fiatal nőként akkor sem mászkáltam volna, ha fizetnek.
4/8 anonim válasza:
De amúgy nem tudom miért számít cikinek?! Pedig annyira praktikus dolog.
5/8 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki. Ez egy tárgy, ami szükséges a dolgod elvégzéséhez. Én 22 éves nőként is használnám, ha kellene, már párszor volt is rá példa.
6/8 anonim válasza:
30 évesen ilyennel foglalkozol hogy mi ciki és mi nem? Nem vagyok sokkal öregebb nálad de én leszarom ki mit gondol és kinek mi a ciki. Neked is ezt ajánlom.
7/8 anonim válasza:
4. Minden praktikus dolog ciki. Ugyanis akik cikiznek másokat általában agyalágyult újgazdagok, és idegesíti őket ha nélkülük és a pénzük nélkül is működnek a dolgok.
8/8 anonim válasza:
Banyatank? Az a hülye, aki ezt a degradáló elnevezést kitalálta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!