Unatkozom, mit csináljak?
5-ös igazad van, amúgy kicsit nagyobb rend lett, mert valamennyit pakolásztam az asztalszerelés mellett tegnap és ma is, plusz az egyik kolléganőm leverte a poharamat az asztalomról (amiért nem kért bocsánatot mellesleg). Kicsit fáj, mert szerettem azt a poharat, mert elég nagy volt, sok víz fért be, és így nem felejtettem el inni, ellentétben azzal, ha üvegben van a víz. Emellett próbálok kevesebb műanyagot használni. Egyébként a pohárleverés is csak az asztal kicsisége miatt történhetett meg.
Tudnod kell, ez egy kicsi iroda, hatan vagyunk itt egy apró helyre összezárva egész nap, és emiatt elég kaotikus viszonyok uralkodnak, melyek egy része fizikailag manifesztálódik rendetlenség formájában, másik az interperszonális kapcsolatokat árnyalja, és ennek én is csapdájába esek, mert nagyon végletes ember vagyok sajnos. De hamar túl vagyok rajta. Most pl nem unatkozom annyira mint tegnap, de azért írhattok ötleteket mit csináljak.
Milyen szülinap? Ilyet nem írtam. Na mindegy. E hét szombaton lesz a szülinapom. Nem munkanap.
Sajnálom, ha másnak rosszabb, de attól még elégedetlenkedhetek, mert itt nálunk a helyzet az, hogy egy ember (a főnök) érzelmi állapotától függ mindenki másé. Volt, hogy el kellett vonulnom sírni miatta, máskor meg teljesen jóban vagyunk és vicces a hangulat, vagy néha elmegyünk együtt vásárolni meg inni stb. Nagyon nehéz ez, és ő nem látja mennyire ki tud borítani, egyszer mondtam el neki őszintén az egészet, hogy min megyek miatta keresztül, azután kicsit jobb lett, de mostanra megint a régi minden. Nem csak én érzem ezeket, hanem mindenki, csak én hevesebb vagyok mint a legtöbb ember, ezért rajtam jobban látszik. És velem szigorúbb meg tőlem több mindenen kiakad mint mások esetén. És tovább nehezíti ez amit írtam, hogy amúgy kedveljük egymást. Aztán időnként a semmiből jön nála ez a bunkóság. Meg mindent kötözködésnek vesz meg beszólásnak vesz, pedig csak szeretem érteni a dolgokat emiatt sokat kérdezek. Na mindegy. Jó, van egy stílusom az tény, de ezt azért nem kéne.
Amúgy munkán kívül nem unatkozom, sok dolog érdekel pl csillagászat, borok, koktélok, fotózás, új kedvencem a növények, azon belül a fák leginkább, mert lenyűgöz a sokszínűségük. Az Univerzum után a fák a második kedvencem, mondjuk ezt hülyeség volt így mondani, mert az Univerzumban benne vannak a fák is, vagyis ha az Univerzum lenyűgöz, akkor azzal már a fákat is mondtam. Erről ennyit.
Borzalmasan nehéz leírni annyit amennyit mondani akarok.
Na de ezt a szülinapot tényleg nem értem honnan jött. Te ismersz engem? Mert elvileg elengednek tényleg ha eleget harcolok érte. Remélem válaszolsz mert kezdek most is unatkozni kicsit, pedig most tényleg dolgoztam már ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!