Mit csináljak ha nagyon unatkozom?
Figyelt kérdés
Már kb. másfél éve itthon vagyok, részben a járvány, részben lelki problémák (depresszió, stressz, PTSD)
miatt, és már szó szerint mindent csináltam amit tudtam. Mit csináljak még?
2021. jún. 28. 21:33
1/14 szőlőcukros_petraaa válasza:
Szia, szerintem kapcsolj vmi jó zenét, (ne szomorut) vmi vidámat, próbálj beszélni emberekkel kelj ki egyél fagyit vagy vmi finomat ami jól esik, igyál vizet mert az nagyon finom, játsz a tesoddal, foglald le úgy magad mindenfele fasságal amivel csak tudod magad, fess, táncolj és úgy csinálj mindent hogy ne legyen időd mindkét túl gondolni
2/14 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi
2021. jún. 28. 22:27
3/14 anonim válasza:
Ha van kertetek, dolgozz a kertben.
Segíts a konyhában, takarítsd ki a lakást, szerezz barátokat, barátnőket, járj velük szórakozni.
Nagyon sok állást hirdetnek az utóbbi időben. Talán találsz megfelelőt.
4/14 A kérdező kommentje:
Ok. Kö
2021. jún. 29. 16:34
5/14 A kérdező kommentje:
Van kértem, mert Győr külterületén egy családi házban lakom
2021. jún. 29. 21:31
6/14 anonim válasza:
Olvass könyvet, nézz filmet, sétálj, kirándulj, találj valamilyen hobbit magadnak, hallgass zenét.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi
2021. jún. 30. 13:42
9/14 A kérdező kommentje:
Fiú, 28
2021. júl. 5. 07:44
10/14 anonim válasza:
Akkor javasolnék ház körüli barkácsmunkákat. Gondolom lenne mit csinálni egy kerti háznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!