Magyar Posta. "Tájékoztatjuk, hogy ez az e-mail cím csupán levelek kiküldését végzi, bejövő üzeneteket nem tud fogadni." Hogy is van ez? Ez olyan, mint a visszacsapó szelep. Ő írhat neked, Te nem írhatsz nekik?
Alapfokú informatika, vazze.
A televízióval sem tudsz feleselni, ugye? Mert egyirányú forgalomra képes csak.
A postának van egy csomó különböző elérhetősége ami mind arra szolgál, hogy fel tudd velük venni a kapcsolatot. Egy automata, ami néhány automatikusan begyűjtött információ alapján összeállít neked egy emailt, nem fog tudni mit kezdeni a te hisztiddel.
Drága barátom! Ezerszám vannak ilyenek, nem csak a postának. Pl. (szinte) az összes webáruház, szolgáltató stb.
Az ügyfél szereti a gyors reakciót, a szolgáltató meg nem győzne mindenre időben válaszolni. Ezért automata rendszereket használnak.
Pl. webáruháznál ilyen köszöni meg a rendelést, és igazolja az vissza. Ha nincs raktáron azt is, ha kifizetted azt is.
A Magyar Postánál is így van.
Nem tudom mennyi idős vagy. Én 66., de úgy látom, jobban képben vagyok a modern dolgokban, mint sok fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!