Érdemes a chrono24 oldalon vásárolni?
Van rá esély, hogy hamis órát kapok vagy nem kapok semmit?
Jól sejtem, hogy ami nem schengeni övezetből jön, hanem pl japánból ott 27% áfát fizetek?
Ezt a vételárra számolják? Vagy nekem kell nyilatkozni?
Ez egy régebbi Breitling volt automata, de nagyon sok baja volt, próbálom sorolni, ami nekem fura volt hogy az eladó kereskedő ezeket nem tudta, azt mondta beszámolt óra volt,,
Az óra beázott a hátsó súly nagyon rozsdás volt és alig mozgott, az óra számlapja fakó volt élőben az óraüveg nem belevaló volt és bele volt ragasztva úgy, hogy a számlap peremére belefolyt a ragasztó, ami még nagy gáz volt vele hogy a koronazárja az nem volt jó abszolút és valamit csináltak is vele,, koronazár helyett sima koronát kapott nem ilyen menetest, ami ráadásul kínai volt
Az eladó ezeket elvileg nem tudta a szervizben mondták el nekünk
Na azóta is hirdeti azt az óràt, bár már leírta ezeket, de ha nem vizsgáltatom be akkor simán megveszem mert amúgy tetszett az óra…
Beszélgettem a bevizsgálás után a szerviz dolgozóival és nagyon korrektek voltak, naponta 4-5 bevizsgálást csinálnak és a nepperek többsége nem kedveli őket,,, na mondom ezt megértem :)
Sziasztok
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
A kiszemelt modell bizony Aquaracer C5/6 lenne vagy esetleg egy F1. Szóval pont az, amiket nem vizsgálnak be elvileg akkor sehol.
Ebben az esetben viszont nagyon lutri a vásárlás, mert hiába veszel egy megbízható eladótól, ha ő is csak azt hiszi, hogy az óra eredeti, akkor nincs miről beszélni.
Erről a lepacsizós dologról sajnos a mai simlis világban megvan a véleményem.
De azért bízom benne, hogy egy híres szervíz nem ad ki valótlan tanúsítványt a kezéből.
Van olyan szervíz ahova bátran be lehet vinni a fent említett modelleket (is)?
Sajnos nem vagyok otthon ebben a világban, S kb felsoroltátok az összes helyet, amit ismerek.
Esetleg még a Tissot service Váci u.
Egyébként általában mennyiért vizsgálnak be egy Aquaracer-t?
Köszi.
Sajnos az áfa elvész...
A Sas utca az melyik szervíz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!