Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Érdemes a chrono24 oldalon...

Érdemes a chrono24 oldalon vásárolni?

Figyelt kérdés

Van rá esély, hogy hamis órát kapok vagy nem kapok semmit?

Jól sejtem, hogy ami nem schengeni övezetből jön, hanem pl japánból ott 27% áfát fizetek?

Ezt a vételárra számolják? Vagy nekem kell nyilatkozni?

2023. okt. 1. 22:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ez egy régebbi Breitling volt automata, de nagyon sok baja volt, próbálom sorolni, ami nekem fura volt hogy az eladó kereskedő ezeket nem tudta, azt mondta beszámolt óra volt,,

Az óra beázott a hátsó súly nagyon rozsdás volt és alig mozgott, az óra számlapja fakó volt élőben az óraüveg nem belevaló volt és bele volt ragasztva úgy, hogy a számlap peremére belefolyt a ragasztó, ami még nagy gáz volt vele hogy a koronazárja az nem volt jó abszolút és valamit csináltak is vele,, koronazár helyett sima koronát kapott nem ilyen menetest, ami ráadásul kínai volt

Az eladó ezeket elvileg nem tudta a szervizben mondták el nekünk

Na azóta is hirdeti azt az óràt, bár már leírta ezeket, de ha nem vizsgáltatom be akkor simán megveszem mert amúgy tetszett az óra…

Beszélgettem a bevizsgálás után a szerviz dolgozóival és nagyon korrektek voltak, naponta 4-5 bevizsgálást csinálnak és a nepperek többsége nem kedveli őket,,, na mondom ezt megértem :)

2023. okt. 10. 19:31
 12/19 anonim ***** válasza:
Lehet, ők írnak róluk negatívan.
2023. okt. 10. 19:52
 13/19 anonim ***** válasza:
Engem az nem érdekel,, lényeg h minden órát be kell vizsgàltatni
2023. okt. 10. 19:58
 14/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

A kiszemelt modell bizony Aquaracer C5/6 lenne vagy esetleg egy F1. Szóval pont az, amiket nem vizsgálnak be elvileg akkor sehol.

Ebben az esetben viszont nagyon lutri a vásárlás, mert hiába veszel egy megbízható eladótól, ha ő is csak azt hiszi, hogy az óra eredeti, akkor nincs miről beszélni.

Erről a lepacsizós dologról sajnos a mai simlis világban megvan a véleményem.

De azért bízom benne, hogy egy híres szervíz nem ad ki valótlan tanúsítványt a kezéből.

2023. okt. 11. 07:25
 15/19 A kérdező kommentje:

Van olyan szervíz ahova bátran be lehet vinni a fent említett modelleket (is)?

Sajnos nem vagyok otthon ebben a világban, S kb felsoroltátok az összes helyet, amit ismerek.

Esetleg még a Tissot service Váci u.

Egyébként általában mennyiért vizsgálnak be egy Aquaracer-t?

2023. okt. 11. 07:32
 16/19 anonim ***** válasza:
Azért kérdezz rá a Sas utcaiaknál. A honlap szerint állapotfelmérés most is van. Ennek kapcsán kb egy hónappal ezelőtt kérdeztem őket, és telefonon azt mondták, hogy így nyilván azt is megmondják, hogy eredeti-e vagy sem. Egy húszasba kerül.
2023. okt. 11. 07:55
 17/19 anonim ***** válasza:
Ja, és teszem hozzá, ha már a chronót felhoztad, hogy a kereskedős vásárlás esetében él a 14 napos visszaküldés, így a pénzed sem vész el, ha gond van a szerkezettel.
2023. okt. 11. 07:58
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszi.

Sajnos az áfa elvész...

A Sas utca az melyik szervíz?

2023. okt. 11. 12:23
 19/19 anonim válasza:
Szia,én vásároltam már tőlük,én csak ajánlani tudom!Csak eredeti órákat lehet árulni az oladlukon,amit szakértő bizottság vizsgál be előtte,mindenféle kritériumot néznek és kérnek az eladótól.Érdemes óra dílerektől venni, ők márka viszonteladók,függetelnül attó,hogy a világ mely részén vannak.Bizonyos országokban mások egy-egy óra márka eladási követelményei.Van ahol szalont kell üzemeltetni,van ahol elég ha korrekt óraszalonban van bemutatva más nagy márkákkal együtt.Kell angol tudás hozzá,hogy tudj kérdezni,én 2 vadiúj Seikot vettem Hong Kongból, elit áruházi boltból,120 ezer forinttal olcsóbban darabját,biztosított Fedex küldemény volt a szállítás,vámkezeléssel együtt,volt,nem volt vám teher,mert Németországban van a Chrono24 központja, a fizetés egy zárt,németországi letétbe megy,ahonnan az eladó felé tovább utalják a pénzt.Minden rendben,korrektül zajlott,mindenről kaptam értesítést.Zárt,biztosított szigorúan ellenőrzött nemzetközi rendszer. Úgy gondolom 20 ezer szállítási költséggel együtt is megérte bőven.Angol azért kell,hogy kommunikálj velük,az eladók 90 %_a jól beszél angolul,én csak korrekt eladókkal találkoztam.Ami azt illeti,a rendszer maga csak eredeti órákkal foglalkozik,illetve ritkaságokkal,gyűjtőknek.Nekem volt olyan,hogy kértem plussz fotókat a termékről,mert csak egy netről letöltött képük volt,nem adtak,elálltam a vásárlástól,a rendszer megkérdezte,miért nem teljesült az adás vétel,elmondtam a problémát,másnap levetették a terméket,az eladó pedig intést kapott szabálytalan magatartásáért..igen elég komoly oldal.Igazából amikor 3 milliós Omega órákat árulnak,akkor nem az én 100 ezres órám a nagy fogás,nincs ok átverni a vásárlókat..az órát én is rögtön megnézettem,mert paráztam,valójában teljesen eredeti mindkettő,minden papírt megkaptam hozzájuk,valójában csak én lihegtem túl az egészet..máskor is onnan veszek az tuti.
2023. okt. 23. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!