Érdemes a chrono24 oldalon vásárolni?
Van rá esély, hogy hamis órát kapok vagy nem kapok semmit?
Jól sejtem, hogy ami nem schengeni övezetből jön, hanem pl japánból ott 27% áfát fizetek?
Ezt a vételárra számolják? Vagy nekem kell nyilatkozni?
Mindenre van esély, sajna.
Ha kézhez kaptad, irány bevizsgáltatni! Ha nem magánszemélytől vetted, van pár napod, ameddig megvitathatod a tranzakciót, olyan helyre kell menned az órával, ahol papírt is kiállítanak.
Ha EU-n kívülről veszed, vám és áfa is rájön a vételárra (plusz a szállítási költségre is..), tehát kb 32% plusz, ezt nem tudod elkerülni, mert a futárcég fogja vámkezeltetni. Sajnos ajándékként való küldés sem megoldás, vagy hogy kisebb összeget írnak a számlára:)
Nem, nem, nem. Gondolj bele, mennyire könnyen tudnál szerezni egy létező szériaszámot, ami regisztrálva van.. és így csinálják a hamisítók is.
Órásnál nyomáspróba alkalmával sem néznek eredetiséget. Sőt, a Tag Heuer órák manapság az egyik legjobban hamisított órák. Az, hogy mindene megvan, nem jelent semmit.
Én viszont csak ajánlani tudom őket mármint a pesti órást a hegedűs gyula utcában.
Engem nemrég egy félmillió forintos kártól mentettek meg neten vásároltam volna egy használt Breitlinget amit bevittem hozzájuk az eladóval és mint kiderült, nagyon nagyon nagyon gáz volt az óra, a hirdető valótlanságokat is állított a hirdetésében. Nagyon profin végigmutogattak mindent hogy mi nem stimmel az órán amiket én észre se vettem volna, de amikor elmondták már világos volt, hogy hogyan vert volna át a kereskedő. Nagyon kellemetlen volt mármint nem nekem hanem a kereskedőnek.
Ismerősöm egy fb marketplace -ön Omegát akart venni illetve meg is vett és bevitte a pesti óráshoz ahol mondták neki, hogy az óra kajli és csináltak jegyzőkönyvet, amivel feljelentette az eladót (aki egyébként egy celeb rokona!!)
Én lenézéssel nem találkoztam még ott de viszont szakértelemmel azzal nem kevéssel. Ahogy tudom a simlis nepperek nem szeretnek oda járni mert ott bizony leszedik a keresztvizet is a problémás óráról.
Szóval nem tudom mire írod ezt, de eléggé csak a rosszindulat süt belőled!
Edison utcában ugyanez a tapasztalatom egyébként bár az ott nagyon fura hogy akár hány órát nézettem meg ott az összes nepper és kereskedő lepacsizott az ottani szervizesekkel....
Hantost nem ismerem nekem ő kiesik nagyon, de róla is csak jót hallottam.
Nem is értem, hogy valaki hogy mer odaállítani, ha tudja, hogy kajli/ezer éve nem szervizelt/rossz állapotú az óra, amit rá akar sózni valami madárra.
Azt gondolnám, hogy telefonban csak megemlíted, hogy "oké, érdekel, találkozzunk ennél és ennél a mesternél", ha probléma van, egyből visszakozik, mentegetőzik, és ghostingol inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!