Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez a mosonmagyaróvári út,...

Ez a mosonmagyaróvári út, közepén az oszlopokkal végleges vagy még félmunka?

Figyelt kérdés

[link]

azért kérdezem mert volt egy város ahol körforgalmat építettek az eddig út helyett és utólag helyezték át a vezetékeket. addig az oszlop ott maradt az úton körbe is aszfaltozták, később lett új oszlop majd vezetékezték át.

ment a hülyézés, hogy ez magyaroroszág bla bla bla, közben a fikázó illető nem volt tisztában csak az építkezés menetével.

[link]

esetleg aki ott lakik vagy jobban ismeri a történetet, meg tudja mondani hogy akkor ez kész vagy majd folytatják, csak megint polgárpukkasztás történt?

2023. szept. 30. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

Igen, erre mindig rá szoktak csodálkozni, hogy az nem úgy van hogy az útmunkás kiveszi az oszlopokat amikor úgy gondolja hogy útban van, hanem azt az áramszolgáltatónak kell intéznie - és ahelyett hogy állna a munka amíg ők ezt elvégzik, helyette megcsinálják az oszlopokon kívül az egészet, és utólag már csak a lyukakat kell befejezni.

Viszont ebben az ügyben lehoztak olyan nyilatkozatot, hogy nincs pénzük áthelyeztetni az oszlopokat.

[link]

Errefelé is vannak olyan kényszerhelyzetes bicikliutak, hogy egy szűkebb részen nincs már hova kijjebb tenni a villanyoszlopokat, úgyhogy simán köréjük van aszfaltozva az útfelület, az oszlop pedig beburkolva egy piros-fehér sávos terelőtáblával, hogy észrevedd.

2023. szept. 30. 17:31
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod, zöld gombra kattintottam.
2023. szept. 30. 17:50
 3/4 Noren1989 ***** válasza:
Én úgy olvastam, h szigeteket fognak tenni az oszlopok köré.
2023. okt. 1. 04:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyelőre maradnak az út közepén. Drága lett volna áthelyezni.
2023. okt. 1. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!