Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kínos puki storyk?

Kínos puki storyk?

Figyelt kérdés

2023. szept. 30. 13:35
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

A dugig tömött buszon kellett már nagyon finganom, hát kiengedtem.

Utána lett már hely bőven, a következő megállóban rengetegen leszálltak :DDDDDDDDDDDDD

2023. szept. 30. 13:43
 2/6 Senior Séf ***** válasza:
82%
35-40 éve egymást érték a termelői értekezletek. Csakhogy hétfő reggel nem mindenki tudott ott lenni, ezért átrakták ebéd utánra. A török szakácsunk minden hétfőn fejtettbab levest főzött. Nos, egy könnygázbomba se lett volna olyan hatással.
2023. okt. 2. 19:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Temető altemplomában muszáj volt kiengednem a bélgázt (elég hatalmasat dörrent, nem bírtam tartani.)

Azt hittem, hogy biztosan nincs senki rajtam kívül. Végül megakadt a szemem egy idősebb hölgy kalapján, aki egy széken ülve látogatta elhunyt hozzátartozóját.

Még szerencse, hogy egyedül volt - én is nő vagyok, kicsit nagyobb ciki, ha férfi(ak) is előfordultak volna ott. (Bár nem biztos, hogy hallótávolságban ne lettek volna.)

Nem ez volt az első, hogy előfordult nálam ilyen "baleset". Tavaly nyáron is mennydörgött ugyanott az alsó/hátsó fertályom. Akkor egy férfi dugta ki a fejét valahonnan, hogy ez a hatalmas hang mi lehetett?

2023. dec. 22. 07:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Általános iskolás koromban valami gobd lehetett az emésztésemmel, mert állandóan büdöset szellentettem.

Volt olyan, hogy miattam kellett szellőztetni. Egy másik tanórán meg kb. 10 alkalommal osontam ki a wc-re a fingás miatt. Mibdkét alkalommal rajtam röhögött az egész osztály

2024. jan. 9. 18:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Az egyik haverom saját bevallása szerint Budán akkorát fingott, hogy a János-hegy is megmozdult attól
2024. jan. 9. 19:13
 6/6 anonim válasza:
Nekem egyszer volt hogy babot vacsoráztam, éppen a barátnőimmel voltam és már nagyon kellett pukiznom. Egy nagyot eregettem :D és hát szaga is volt :D. Aztán mondták hogy "azta de büdi" meg hogy "nagyot fingottál" :DDDD
jan. 11. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!