Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek az orvos kiír?

Szerintetek az orvos kiír?

Figyelt kérdés
Eléggé megfáztam a hét elején, és borzasztóan fájt a torkom. Ma lázas lettem, fáj a fejem, viszont a torokfájás kezd elmúlni. Ma maradtam csak otthon. Mondtam az orvosnak, ő azt mondta, hogy ha holnap is rosszul leszek, akkor menjek be hozzá. Az a kérdésem, hogy ha holnap is még fog fájni a fejem, és lázas leszek, akkor kiír a hétre? Most inkább maradnék otthon. Mit "kamuzzak be" neki, hogy otthon maradhassak még 2 napig?

2023. szept. 27. 13:42
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt be tudom kamuzni, hogy hánytam? Mármint el fogja hinni?
2023. szept. 27. 13:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne kamuzz. Ha rosszul vagy és csütörtökön mész orvoshoz, és valóban beteg vagy, nem fog közösségbe küldeni arra az egy napra, ha közben otthon gyógyulhatsz. Ha viszont semmi bajod, ne lógj. Még egy hónapja sem kezdődött az iskola, hogy már kidőlj.
2023. szept. 27. 13:54
 3/4 A kérdező kommentje:
2# Tudom, hogy nem olyan rég kezdődött az iskola,de feleslegesen nem szeretnék menni ha lázas vagyok, mert nem tudok koncentrálni.
2023. szept. 27. 14:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Felesleges hazudni, mondd meg így őszintén mi a helyzet.

Amikor én sulis voltam simán korrekten megmondtam dokimnak a dolgokat és gond nélkül kiírt.

Elmondtam, pl nem szerettem osztálytársaimmal lenni, mert vedelnek és büzlenek alkoholtól, ezért kértem írjon ki egy hétre, ne keljen résztvennem az osztálykiránduláson.

Inkább maradnék otthon békében és rajzoltam, szobrászkodtam, amit időnként fel is mutattam dokimnak és asszisztensének, imádták.

Mai napig vásárlóim egyikei.

Bizalmat építs, azt többre értékelik a normális emberek.

Sokszor voltam ténylegesen rosszúl a suliban, legrégebbi dokim nem hitte el, hazaküldött, amint beléptem ajtón még stresszesebb voltam és anyám előtt kihánytam a maradék gyomrom tartalmát.

Akkor váltottam dokit.

Ő se tudta pontosan ugyan, mi is a baj, de befogadta őszinteségemet és mai napig hálás vagyok neki.

Aztán 30 évesen kiderült, hogy add, asd +szenzoros érzékenységem van...

Ezért voltam rosszúl a városban és suliban.

Gond nélkül megírta a beutalómat a doki és nem faggatott, hogy minek akarok oda menni, ahol kivizsgáltak.

Tanuld meg helyén kezelni az emberekkel való kommunikációt, bizalom kiépítést.

2023. szept. 28. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!