A Tifani cigányos név?
Figyelt kérdés
Kérlek ne kanyarodjunk el a témától, nem a romákkal való viszonyotokra és kapcsolataitokra vagyok kíváncsi, hanem hogy erről a névről mi jut eszetekbe.
Ha vigasztal, én is roma vagyok, és nem szeretnék cigányos nevet adni a kislányomnak.
2009. jan. 2. 11:15
11/23 anonim válasza:
Nyugodtan add ezt a nevet a lányodnak.Ha neked ez tetszik.
12/23 anonim válasza:
Teljesen cigányos.
A romák azért választanak ilyen neveket, hogy feltűnjenek valakinek. Meg hogy azt érezzék, hogy jobbak, különlegesebbek.
Ugyanígy cigányos a Kevin, Dzsesszika, Dzsenifer, Vanessza, Armando, Szebásztian, Zsaklin ésatöbbi.
Keress egy szép nevet a kislánynak :)
13/23 anonim válasza:
Nekem a Tifani névről nem feltétlen jut eszembe hogy cigányos,bár nem is magyaros szerintem. Meg hogyha neked az a név tetszik nyugodtan add a kislányodnak,meg egyépként is szerintem szép név.:)
14/23 anonim válasza:
Szerintem nem az a baj vele ,hogy cigányos,mert nem az.csak ezek a nevek,amiknek a külföldi megfelelőjüket ugynaugy ejtjük,mitn ahogy ezeket irjuk (tehát kiejtés szerint irjuk) teszik cigányossá,úgyhogy én is valami másra voksolok!
15/23 anonim válasza:
szerintem eggyáltalán nem cigányos inkább olyan amerikai...:D vagy nem tudom, de nekem eza név még be is jön:D:)
17/23 anonim válasza:
Szerintem nem cigányos, mert én is Tifani vagyok. Anyukám egy amerikai zeneszövegből vette a nevem.(Ja és mellesleg én vagyok magyarország első Tifanija..=D)
18/23 anonim válasza:
én nem vagyok cigány és engem úgy hívnak hogy Tifani. nekem tetszik ez a név.
19/23 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik eza név. mondjuk a leírása tényleg szörnyü:D de már 2009 ota megvan a babád szóval már mindegy de azért leirtam a véleményem.Sok Boldogságot nektek és a kislányodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!