A Raffael név nem cigányos egy kicsit?
Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 19:47
1/17 anonim válasza:
Anyu anyu a Kolompár cigány név? Igen kisfiam. De jó, hogy minket Orsósnak hívnak.
Igen, a Raffael cigányos név.
3/17 anonim válasza:
Teljes mértékben :D
De csak azért ez a véleményem mert ezt a nevet csak romáknál véltem felfedezni...xD
5/17 anonim válasza:
1 f-el írják tudtommal :Rafael
Nem mellesleg egy arkangyal neve.
SZerintem inkább olaszos, mint cigányos....
6/17 anonim válasza:
Nekem volt egy Rafael nevű ovis társam anno. Nem cigány volt. Akkor még szerintem nem volt az, szimplán különleges. De most meg nem tudnám mondani. Ha egy jellegzetesen cigány vezetéknév mellett látnám, akkor az jutna eszembe, hogy olyan mint a Dzsásztin, meg Andzseló meg hasonló nevek, de ha egy Rafael nevű gyerekről mesélnének nekem, én nem gondolnám hogy tuti cigány.
7/17 anonim válasza:
A cigányok a szappanoperából szedték ezt a nevet... Eredetileg nem az..
8/17 anonim válasza:
csak annyira mint a Nutu vagy a Miguel vagy esetleg a Marlon-Brandó
9/17 A kérdező kommentje:
Két f-el van, mert a bátyámnak is kettővel írják..
És a bátyám nem cigány, csak egy páran már mondták h cigány név és szimplán kiváncsi voltam rá..
2009. jún. 18. 15:30
10/17 anonim válasza:
eredetileg nem cigánynév, de sajnos divat a körükben, ezért azonosítjuk a cigányokkal, szóval cigányos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!