Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » MPL (Magyar Posta) futár...

MPL (Magyar Posta) futár ugyanúgy felhív mielőtt megérkezik, mint a többi pl. GLS?

Figyelt kérdés
Telekomtól rendeltem és az MPL expresszt választottam a kiszállítási módnak. Viszont az albérletemnél még nincs kint a nevem a kapucsengőnél. Emiatt érdekel, hogy felhív-e.

2023. szept. 23. 23:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

10#

Oké, akkor minden egyes postás a jóistennel van egy szinten, nem alkoholista a jórészük, és csak emberszeretetből és szívjóságból végeznek rabszolgamunkát éhbérért...

Le kéne szállnod a földre, nem csak hajtani amit a karosszékből olvasol a neten

2023. szept. 24. 14:05
 12/17 BlackSword ***** válasza:
78%

Ezt sem mondta senki... emberek, akár csak Te... A Te infóid vannak a netről, az enyémek első kézből vannak... nem azt mondom, hogy minden postás szent, mert nyílván 27 ezer emberből nyílván van ilyen is, meg olyan is... De azok elég hamar leamortizálódnak... Amik a neten terjengenek azok mind ilyen egykori postasok akik úgy gondolják, hogy őket kikezdték, kicsinálták, holott egy egész posta utált velük dolgozni... érthető okok miatt ma már nem azok... de gyorsan még belerúgnak másokba...

A bér az lehetne magasabb, de azért korán sem ehbér... ezt a 120-at honnan szeded???

2023. szept. 24. 15:47
 13/17 anonim ***** válasza:
54%

A posta becsönget, amennyiben nincsen otthon valaki, akkor értesítő. 5 munkanap után megismétlik a kiszállítást, ha az se, akkor megy vissza a csomag.

Javarészt itthon vagyok, amikor nem, akkor máshova kérem a csomagot. Ha az sem opció, akkor elugrok értesítővel kezemben a postára, nem halok bele.

2023. szept. 24. 18:54
 14/17 anonim ***** válasza:
Igaza van BlackSword-nak. Bár te laikusként ezt nem értheted... mert a legalja vagy. Na kb. ilyen szintűek voltak a kommentjeid #11.
2023. szept. 25. 20:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Az MPL futárnak is hívnia kell elvileg, a PDA-jukat is figyelik, hogy tényleg próbálta-e hívni a címzettet. Engem általában szokott hívni, bár volt szerencsém már olyan futárhoz is, aki ki sem jött (VIII. kerület, egy gettós részen), egyszerűen panaszt tettem és másnap kijött a drága futár a csomaggal. :DD
2023. szept. 25. 20:41
 16/17 anonim ***** válasza:
*Az, hogy ki sem jött, az látszott a nyomkövetőben is, így jogos volt a panaszom.
2023. szept. 25. 20:42
 17/17 anonim ***** válasza:

#17. Te is meg ostoba balkani felfogasu vagy, mint sok magyar...

1. Ha benne van a szallitasi dijban a hazhoz szallitas, akkor igenis hozza ki.

2. Vannak olyan korzetek, ahol rohadtul messze van a posta es orakat kell sorban allni egy csomagert.

3. Ha postan maradora keri az ember, akkor olcsobb a szallitas is, de nyilvan meg van az oka annak, ha inkabb fizet tobbet, hogy kihozzak hazhoz. Pl rokkantsag, betegseg, vagy postan sorbanallas orakon at.

2023. nov. 1. 13:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!