Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valóban szünséges a 18 éves...

Valóban szünséges a 18 éves életkor hogy packeta csomagot vegyek át?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy csomagot packeta csomagpontra viszont az email amit kaptam róla abban az ált hogy " A csomag átadásához Életkor (18+) igazolásra van szükség érvényes személyi igazolvány bemutatásával." Ez valóban így van vagy miért irhatták ezt és igy hogyan fogom tudni átvenni a csomagot mert még nem vagyok 18.

2023. szept. 8. 17:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem fogod tudni átvenni. Életkorhoz kötött terméknél igazolni kell, hogy jogosult vagy-e a vásárlásra, ezt nem lehet rendeléssel megkerülni (bármelyik kölyök rendelhetne kedvére alkoholt, dohányterméket ennyi erővel, ha senki nem ellenőrzi a korát).
2023. szept. 8. 17:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Irányíttasd át csomagautomatába, az nem kér személyit. Gondolom ha ez szerepel az emailben, akkor így is van. Bár én alkoholt nem szoktam rendelgetni, dohányterméket meg nem is lehet, más terméket pedig törvény nem korlátoz 18 év alatt. Nem tudom mit rendeltél, annyit tehetsz, hogy megpróbálod átirányíttatni/átvenni.
2023. szept. 8. 21:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Mit rendeltél? Önmagában nem kérik el, de gondolom, ha külön írják az e-mailben is, akkor fogják
2023. szept. 8. 21:14
 4/4 anonim válasza:
#1 Én lazán rendeltem alkoholt és nem kértek semmilyen igazolványt.
ápr. 29. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!