Póstán ide adják a csomagot ha nem vagyok még 18 éves a csomaghoz ?
Figyelt kérdés
Na szóval még nem vagyok 18 és egy olyan csomagot rendeltem amihez 18 év alatt nem is lehetne hozzá jutni és az a kérdésem hogy oda fogják e adni postán vagy egyáltalán tudják a postán hogy mi van benne ?2021. nov. 8. 17:00
1/9 anonim válasza:
Amennyiben a termék vásárlása korhatárhoz kötött, akkor az átvétele is. A futár/kézbesítő/ügyintéző okmányt fog kérni ennek igazolásához. Mivel nem írtad le hogy alkoholról (is) van szó vagy csak egy análintruder-2000 szexuális segédeszközről, így további infókhoz még meg tudod nézni a kereskedő weboldalán lévő ÁSZF-et.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát a postára fog menni a csomag vagyis már ott van.A weboldal ahonnan rendeltem csak egy olyan beugró ablak volt hogy elmúltam e 18. Szóval ha bemegyek érte akkor azt fogják mondani hogy viszont látásra.
2021. nov. 8. 17:14
3/9 anonim válasza:
Az a 18-as korhatár az oldal látogatására vonatkozott. Az átvétel más dolog, de az ÁSZF-ben erre külön hivatkozni szoktak, ha igazolnod kell a korodat. Vagy ha nem ott, esetleg a vásárlási feltételeknél vagy szállítási infóknál.
4/9 A kérdező kommentje:
A weboldal ÁSZF-ében nem találtam semmi olyat hogy átvételkor igazolni kellene
2021. nov. 8. 17:50
5/9 anonim válasza:
Ne aggódj, ha a termék vásárlása korhatárhoz kötött, akkor a csomag kézbesítésekor kérni fognak valamilyen okmányt, amivel igazolod, hogy... ja, nem tudod. Szar ügy.
6/9 anonim válasza:
A postán nem tudják mi van a csomagban mert "diszkrét csomagolásban"küldik,kívül nincs rajta egy nagy 18-as karika sem felirat úgyhogy bárki átveheti akinek van személyije 14éven felül és arra a lakcímre van bejegyezve.
7/9 anonim válasza:
Nekem mint postai ügyintézőnek az égvilágon semmi közöm ahhoz, hogy mi van a csomagban, és hogy a weboldalon ahonnan rendelted milyenek a szabályok, mert nem fogom ellenőrizni és olvasgatni hogy 18 alatt átveheti e valaki a csomagot.. ha van érvényes személyi igazolványod és 14 éves elmúltál minden további nélkül odaadom neked a csomagot.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2021. nov. 14. 17:29
9/9 anonim válasza:
Van az a cég aki rak rá egy 18+ os matricát, és van az a cég aki direkt nem rak rá matricát, mert tudja, hogy több fiatal vásárlójuk van, mint felnőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!