Heloka! 18 éves rendészeti diák vagyok. Anyum palija börtönben van, attól én elmehetek rendörnek, nem?
Mindharom hasznos valasz volt.
Eleg hulye vagy hozza,ugyhogy mehetsz.
Rendezett családi körülmények szükségesek. Elsőt ezért írtam. Támadási felület, hogy közeli hozzátartozód bűnözővel él.
Lehet, mindenben teljesen korrekt, követelményeknek megfelelően működsz mind rendőr, de zsarolni lehet azzal, illetve joggal vagy minden ok nélkül feltételezni, hogy vele nem úgy bánsz, ahogyan megköveteli a szolgálat. Vagy ha nincs is semmi dolgod vele rendőrként, de anyád miatt felhasználhatod a pozícióból származó előnyöket.
Mielőtt felszerelnél (de lehet korábban is) készül egy környezettanulmány rólad. Ha úgy ítélik meg, akkor kizáró ok lehet ez.
Így már érthető? Ezt akartam megértetni veled az elsőben. Nem sikerült. :-(
Mindenesetre, ha komolyan gondolod, akkor ne tántorítson el, mit írunk. A rendőrökről még mindig olyan kép él, hogy bunkók, képzetlenek stb. sokan lenézik őket. Ezzel együtt kell tudni élni.
És nem mindegy az sem, melyik szakterületet szeretnéd. A közlekedésinek is megvan az árnyoldala, bűnüldözés sem fenékig tejfel. Meg egyenruhás „közkatona” akarsz lenni, vagy nyomozó, helyszínelő stb.?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!