Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szoktad ropogtatni ujjad vagy...

Szoktad ropogtatni ujjad vagy hátad?

Figyelt kérdés
Ha igen miért? egyszerűen csak kíváncsi vagyok, hogy másnak ez milyen érzés. Én rendszeresen szoktam és azon kívül, hogy nagyon jól esik miután kiropogtatom a hátam olyan mintha a testtartásom is jobb lenne. Az ujjaim ropogtatása után pedig sokkal pontosabbnak és ügyesebbnek érzem a kezem. Más is ezt tapasztaljátok?

2023. szept. 6. 18:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ujjaimat néha igen. Régen a lábujjaimat is ropogtattam, de arról leszoktam. A hátamat viszont még soha nem próbáltam (néha edzés közben szokott egy kellemeset pattanni a csípőm, meg a vállam, de az spontán jön).
2023. szept. 6. 19:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Én az ujjaimat ropogtattam régen. Ó, hányszor hallottam, hogy ne ropogtassam, mert elkopik benne a porc. Mégis sokkal jobbnak éreztem az ujjaimat ropogtatás után.

Egy időben fejemet (csak bal irányba) és vállaimat is ropogtattam. A fejropogtatástól többen is kikészültek, mert Rendkívül ropogós volt.

Amikor érzem, hogy szükség van rá - mert rossz, nyomasztó érzésem van az adott testrészben, akkor manapság is csinálom.

2023. szept. 6. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ujjakhoz még annyit, hogy sokszor szét is szoktam tárni az ujjaimat, úgymond kifeszíteni. Meg más ujj mozdulatokat is szoktam csinálni, de nem tudom megfogalmazni.
2023. szept. 6. 20:19
 4/7 Noren1989 ***** válasza:

Csak a hàtamat.

Valószínű, hogy van egy meszesedésem, ha kell a gerinc mozgékonysàga 50évesen is, bizony csinàlni kell...

2023. szept. 7. 07:54
 5/7 anonim ***** válasza:
35%

Nem is értem a kérdést.

Normál mozgásra nem kellene, szabadna ropogni az izületeknek.

Nekem sajnos ropog a jobb kezemen a mutató és a középső ujjam is ha kinyújtom őket.

Illetve a bokám, térdem is.

No, de nekem kopások miatt.

Normális egészséges izületek nem ropoghatnak.

2023. szept. 8. 10:33
 6/7 NTBS ***** válasza:
Nem.
2023. szept. 8. 12:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én hátam 1csaj szokta kiropogtatni, bakancsban tiporva
2023. szept. 9. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!