Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mimi és Gergő vajon összefogna...

Mimi és Gergő vajon összefognak jönni?

Figyelt kérdés

A mostani duettjükben láttam a szemükben a vágyat, h nem tudnak úgy 1üt dolgozni mint barát.

A lány barátja kamion sofőr szóvalnem veszítene sokat azzal ha otthagyná a srácot.

18/F

2010. okt. 16. 20:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én meg a csaj szemében azt látom hogy olyan "eröltetett" volt az a szép nézés.Mikor mondta Feró hogy szexuálni kellene nekik hogy többet beszéljenek róluk a csaj arcán látszott hogy ez neki nem nagyon tetszett.
2010. okt. 16. 21:21
 2/9 A kérdező kommentje:

Igen azt én is figyeltem, viszont mi nem tudjuk átérezni azt a helyzetet annyian néznek stb.

Szóval én magam se tudom h mi lesz :)

2010. okt. 16. 21:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Én a srác szemében ürességet láttam. Nem tekint nőként arra a lányra.
2010. okt. 16. 21:42
 4/9 A kérdező kommentje:

Én pont az ellenkezőjét vettem ki a szemeiből. Sztem nagyon megvan kötve pedig lépne szerencsétlen.

Biztos szar lehet neki ugyanis én nem bírnám barátként a lány mellett.

2010. okt. 16. 21:57
 5/9 anonim ***** válasza:

(első vagyok)

hát nem tudom de nagyon fogták egymás kezét és nem csak olyan simán hanem olyan "szerelmes fogással"

am meg Mimi k*rva szép szana szétt csubidáznám a kakilóját

2010. okt. 16. 22:16
 6/9 A kérdező kommentje:

:/

Lehet ennyi volt részükről a közös meló.

2010. okt. 16. 22:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg eléggé erőltetett volt az egész. Nem kéne ilyen hülyeségeket terjeszteni. És ha egyszer tényleg összejönnek? Akkor neked mivel jobb? Ő dolguk én azt mondom.
2010. okt. 16. 22:52
 8/9 A kérdező kommentje:

Ők voltak ezidáig a legérdekesebb pár a műsorban.

Ezért vagyok kíváncsi arra h mi lesz.

2010. okt. 16. 23:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes! A többi kérdésnél csak olyan kommentek voltak, hogy furák együtt. A srác tökre olyan mintha nem is szivesen énekelt volna a csajjal. Főleg az utolsó számuknál. neki már "mindegy" volt.
2010. okt. 17. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!