A mostani duettjükben láttam a szemükben a vágyat, h nem tudnak úgy 1üt dolgozni mint barát.
A lány barátja kamion sofőr szóvalnem veszítene sokat azzal ha otthagyná a srácot.
18/F
2010. okt. 16. 20:53
1/9 anonim válasza:
Én meg a csaj szemében azt látom hogy olyan "eröltetett" volt az a szép nézés.Mikor mondta Feró hogy szexuálni kellene nekik hogy többet beszéljenek róluk a csaj arcán látszott hogy ez neki nem nagyon tetszett.
2010. okt. 16. 21:21
2/9 A kérdező kommentje:
Igen azt én is figyeltem, viszont mi nem tudjuk átérezni azt a helyzetet annyian néznek stb.
Szóval én magam se tudom h mi lesz :)
2010. okt. 16. 21:29
3/9 anonim válasza:
Én a srác szemében ürességet láttam. Nem tekint nőként arra a lányra.
2010. okt. 16. 21:42
4/9 A kérdező kommentje:
Én pont az ellenkezőjét vettem ki a szemeiből. Sztem nagyon megvan kötve pedig lépne szerencsétlen.
Biztos szar lehet neki ugyanis én nem bírnám barátként a lány mellett.
2010. okt. 16. 21:57
5/9 anonim válasza:
(első vagyok)
hát nem tudom de nagyon fogták egymás kezét és nem csak olyan simán hanem olyan "szerelmes fogással"
am meg Mimi k*rva szép szana szétt csubidáznám a kakilóját
2010. okt. 16. 22:16
6/9 A kérdező kommentje:
:/
Lehet ennyi volt részükről a közös meló.
2010. okt. 16. 22:31
7/9 anonim válasza:
Szerintem meg eléggé erőltetett volt az egész. Nem kéne ilyen hülyeségeket terjeszteni. És ha egyszer tényleg összejönnek? Akkor neked mivel jobb? Ő dolguk én azt mondom.
2010. okt. 16. 22:52
8/9 A kérdező kommentje:
Ők voltak ezidáig a legérdekesebb pár a műsorban.
Ezért vagyok kíváncsi arra h mi lesz.
2010. okt. 16. 23:07
9/9 anonim válasza:
Érdekes! A többi kérdésnél csak olyan kommentek voltak, hogy furák együtt. A srác tökre olyan mintha nem is szivesen énekelt volna a csajjal. Főleg az utolsó számuknál. neki már "mindegy" volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!