Mennyire éri meg egy foodora futárnak?
De ugyanúgy megéri még? Lehet még vele keresni attól ?
Amúgy köszönöm a választ. Ritka hogy itt valaki ad jóindulatú választ is ilyen esetben
Én egy vidéki kisvárosban dolgozom. 2021ben 12 futár volt a városban, most közel 3x annyi, ez azt jelenti hogy a rendelés számok nőtek.
Akkoriban körülbelül 2000-2500 forintos órabért lehetett elérni, most 3500-4000 forintot. Persze azóta minden a duplájába kerül...
Ahhoz hogy 500ezer forintod megmaradjon tisztán, kicsit többet kell menni mint heti 40 óra. De egy havi 180-200 órával el lehet érni a bruttó 700ezer, nettó 500ezres fizetést.
Én autóval csinálom, így egész vállalható és kényelmes ez a munka.
De biciklivel és motorral elég kemény lehet, főleg amikor az idő se kedvező.
Én azt mondom, ha szereted a pörgést, és esetleg eleged van az alkalmazotti létből, vágysz egy kis szabadságra, hogy te osszad be az idődet, nem akarsz főnököt, szeretsz jönni menni futkosni, akkor ez egy nagyon jó kis munka, és magyar viszonylatban a fizetés se rossz.
Szia, havi 30-40 órában mellékállásban mennyit lehet keresni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!