A Szüleim nem bíznak bennem és úgyérzem le akarnak húzni.Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hát igazából a story ott kezdődik,hogy mindig amikor tanulok (Általában mindig legalább 2 óra még nyáron is)akkor mindig azt mondják hogy "tanulhatnák többet,meg 2 óra minden másnapi tanulással nem fognak felvenni.És ezzel csak az a baj, hogy én mindig bíztam magamban a felvételi kapcsán (hozzáteszem soha nem volt önbizalmam)és mindig amikor csinálok valamit,beszólnak hogy lehetne tobbet mert nem fog sikerülni,és attól félek hogy teljesen elrontanak ezzel és ez miatt nem fog sikerülni.(Meg a másik de ebbe most nem megyek bele, hogy folyton csesztetnek és ha csinálom,akkor se jó nekik,ebből már nagyon elegem van)Valami tipp esetleg,hogy hogyan tudnám ezt megoldani hogy bízzanak bennem,és hogy ne csak azt mondják hogy nem fog sikerülni ? (Ertelmes válaszokat kerek, köszönöm:)))2023. aug. 23. 19:49
1/4 anonim válasza:
Szerintem eleget tanulsz, nem benned van a hiba. Ki kell tartanod, és ha betöltöd a 18-at akkor le tudsz lépni. És persze szakítsd meg velük a kapcsolatot, mert tönkre fognak tenni téged.
2/4 A kérdező kommentje:
Énis így gondolom,csak nemtudom eldönteni, hogy én gondolom jól,vagy ők.(és így ügye jobban stresszeltetnek hogy ha nem sikerul akkor 0-24 ben ezt hallgatom majd hogy ők megmondták és ettől is iszonyúan félek.És mindig azt mondják ha nem vesznek fel abba a suliba akkor tré lesz az életem.Ez igaz amúgy,(nem szegény,jómódú középszintű családban élek)
2023. aug. 23. 20:32
3/4 A kérdező kommentje:
Ez igaz amugy? (Kérdőjel nem vessző)
2023. aug. 23. 20:44
4/4 anonim válasza:
Gondolom valami nagyon erős suliba akarsz bejutni, de ha ennyit készülsz a felvételiig ,mint most, akkor nem lehet gond. Sikerúlni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!