Profitieppek.eu, awsport előfizetést hogyan lehet lemondani?
Volt már régen egy ilyen kérdés, de azóta azokat nem tudom elérni.
Nem reagálnak semmi féle emailre.
Mit tudnék tenni?
Elméletileg ez a telefonszámuk: 06301832176
Sokan panaszkodtak, hogy lehetetlen lemondani, így kicsit oda kell pirítani nekik. Kérd meg itt udvariasan, hogy mondják le, ha nem akkor mehet a fogyasztóvédelem, GDPR egyebekkel való fenyegetődzés. Ha ez sem segít, akkor hívd fel a bankot, és szól, hogy az erre a bankszámlára szóló tranzakciókat tiltsák le azonnal. Estleg kérhetsz a banktól visszaigénylést, de ez általában akkor garantált, ha nem kapsz szolgáltatást a pénzedért, egy próbát megér végső esetben.
Kezdjük ott, hogy ilyen weboldal nincs is. Vagy csak az én védelmem tiltaná? Nem tudom, általában jelezni szokott ha valami gyanúsat talál.
Másrészt ha .eu a domain, akkor biztos hogy magyar weboldal? Nem tudom, mert nem tudom megnyitni.
Harmadrészt nem fenyegetőzni kell, mert azzal legfeljebb azt éred el hogy kiröhögnek. Bankodnál letiltatod az adott céget, aztán tehetnek egy szívességet.
#3 Én is furcsáltam, de utólag nézem, hogy az az AWSport.eu-hoz tartozik, nem tudom, hogy a weblap miért nem működik. Lehet domain váltottak, de a banki adatokat hagyták a régiben, de akkor miért nem irányítják át a honlapjukra.
A lényeg, hogyha rákeresel a linkre, akkor szinte csak hasonló panaszokat találsz mindenhol. Elég gyanús ez az oldal, ezért nem is probléma a fenyegetődzés, ugyanis az emberek nagy része benyeli a a veszteséget, és letiltatja a kártyáját, ezek pedig pont erre számítanak. Ha felállsz ellenük, akkor behúzzák fülüket-farkukat, és intézkedni fognak. Nekik nem nagy veszteség, mert ott a másik száz áldozat, akiből élhetnek. A GDPR törvény meg súlyos dolog, nem fogják megkockáztatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!