Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A tudtom nélkül rendeltem...

Nemertem_ kérdése:

A tudtom nélkül rendeltem valamit. Ez lehetséges? Nem is tudtam hogy rendeltem valamit!!

Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma jött egy olyan SMS, hogy valami adatot elfelejtettem beírni a rendeléshez és, hogy így nem tudják a postára leszállítani a rendelésemet. (!Én nem is tudtam hogy rendeltem valamit!) Nem is akartam semmit sem rendelni. De az üzenetben azt sem írták, hogy mit rendeltem! ANNYIT SEM TUDOK HOGY MENNYI PÉNZ ÉRTÉKBEN!! Most mit csináljak? Megfog érkezni a ,,rendelésem” vagy nem? (Remélem nem)

#rendelés #Nem tudok róla
2023. aug. 21. 20:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezek kamu sms-ek, en is kapok egy csomot hogy fizessem a vamot stb, holott a faszt se rendeltem.. szarni kell ra, ha egyebkent rendelnel fel is hivnanak hogy tenyleg te voltal-e (vannak olyan oldalak) de egy emailt biztos kapsz amibe az adatok vannak (termek,ara,rendelesi cim) ja az ilyen sms-ekre nem is szabad valaszolni mert virusos vagy mi.. de nekem utana rogton jon mindig egy masik sms hogy ha gyanus dolgot kuldenek ne foglalkozzak vele
2023. aug. 21. 20:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Átverés. Arra akarnak rávenni, hogy pénzt utalj a csalóknak. Már a link felépítéséből (az adathalász oldalak mintájára egy ismert szóval kezdődik, de a vége már mindenféle egzotikus domain-ekre akar átirányítani) fel kell tudni ismerni, hogy kamu, és le akarnak pénzzel húzni.
2023. aug. 21. 21:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Én ezeket megnyitás nélkül törlöm,neked is ezt tanácsolom!Amúgy hihetetlen,h ilyen hülyének nézik az embert,h azt hiszik,nem emlékszik arr vki,h rendelt vmit?:D
2023. aug. 22. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!