Tv2, reklámjai más szerint is borzasztó hangosak?
Figyelt kérdés
Én alapból elég sokáig tvzem,ilyenkor van időm,mikor elaludt a 7hós kislányom.ilyenkor egyszerre e-mail,tv,néha könyv,stb...,,ha a tv 2-t nézem,és jön a reklám,őrülten hangos lesz a tv,már szinte figyelem előre,mikor tűnik el a sarokból a jel,s kapok a kapcsolóért,nehogy ébredjen a gyerek.más csatornánál ezt még nem nagyon vettem észre .szerintetek is gy van?miért??2010. okt. 15. 23:22
1/4 anonim válasza:
sok csatornán van így, pont azért, hogy odafigyelj rá, odavonzza a figyelmed, hiszen hangos.
sokmindent nemtudsz ellene tenni, csak ezt hogy mindig lenémítod :)
2/4 A kérdező kommentje:
csesszék meg,néha már annyira bosszant,hogy inkább átkapcsolok,pedig ennek inkább a figyelem felkeltés a célja!!!
2010. okt. 15. 23:25
3/4 anonim válasza:
pont ezaz, a figyelemfelkeltés. odafordulsz, már nyúlsz a távirányítóért, tehát ráfigyelsz és ez a reklám célja.
felesleges ezen bosszankodnod :D
4/4 anonim válasza:
jajj szerintem is hangosak, és akkor mindig bejön anyukám a szobába, hogy "süket vagy, vagy miért bömbölteted a tvt?" mintha én hangosítanám fel... ha meg lehalkítom, akkor nem hallom a filmet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!