Miért olyan borzasztó ha valaki a World of Warcraft nevezetű játékkal játszik?
Ha feljön épp az a téma, hogy ki jelenleg mivel játszik (társaságban, fórumokon, cseten stb.) akkor én azt mondom, hogy én a WoW-ot tolom x ideje. Erre mindenki elszörnyed, és közlik velem, hogy mekkora marha (és még sok hasonló jelzővel illetnek) vagyok.
Érthetetlen számomra, hogy miért baj az ha valaki WoW-ozik?
Ugyan úgy eljárok szórakozni, vannak barátaim, és ugyan úgy élem az életem mint minden velem egykorú. (17/f)
Szerintem nem az, de most divat lett, hogy ha valaki WoWozik, annak rögtön nincs élete, stb. Régen én is próbálgattam, tetszett egy darabig, de meguntam k.b. két hónap alatt. Én nem nézem le, aki normálisan játszik, ez egy szórakozási mód. Viszont ott van öcsém, egész nap ül a gép előtt, bámul üveges tekintettel, fején a fejhallgató, és nyomja a codot vagy a wowot amikor csak ott van...borzasztó, még nézni is rossz.
17/F
Köszönöm a válaszokat! Én is csak mértékkel nyomom, napi néhány órát ha van rá időm, egyébként igen, nekem is vannak olyan ismerőseim akik akár képesek 0-24 óráig (értsd: evés, ivás nélkül) játszani, mindent maguk mögött hagyva.
Érdekesség még az is, hogy én vagyok az iskola kockája, mert WoW-ozok. De majd ha megint mondja valaki, idézek néhány mondatot a fentebb leírtakból.
Megérdemlitek mert függöséget okoz :D
Majd hamarosan jön a Guild Wars 2, úgyis áttérnek majd a legtöbben oda, szóval érdemes gondolkodni rajta :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!