Munkahelyen nem okoz gondot neked a a nagywc-zés?
Sajnos nekem igen
Huszon éves,nő vagyok
Tudom termeszetes,de megis kellemetlenul erzem magam,ha tehetem inkabb hazaig szoritom
Aztán egyszer bélcsavarodásod lesz... Vagy valami más.
Ha a "mások mit gondolnak" rész zavar, próbáld megoldani, hogy akkor mész ki, amikor mindenki lefoglalt saját dolgával.
De. Igaz, nekem a kiswc is gondot okoz. Amiért nálunk darabszám van, teljesen természetes, hogy az ember wc-re se megy, max. szünetben.
Nekem nagy eséllyel most fog megjönni a havi, szuper lesz csak szünetre korlátozni a cserét.
Igen, engem már ba*ztak le amiatt, hogy sokáig voltam wc-n, vagyis oda elmenni vagy 3 perc, visszafele ugyanennyi.
Bemegyek, már fáj a húgyhólyagom,nem tudom eldönteni, hogy az idegtől, vagy azért, mert kiswc kell. Itthon semmi gond a húgyhólyaggal, nincs fájdalom vagy aféle.
Nagywc az itthon szokott lenni, szerencsére. Bent a munkahelyen már wc-re se merek elmenni,mert tudom, jön a leb*zás, amiért nem szünetben intéztem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!