Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap láttam egy videót hogy egy muszlim nőt sziklákkal dobálnak a férfiak és a nőre volt egy fehér lepedő húzva. A gyerekek meg ott nézték. Biztos valami olyat tett ami nem tetszik a nagyságos férfiaknak. Tiszta vér volt a nő és halálra kínozták szegényt.

2023. aug. 11. 12:02
1 2
 11/13 anonim válasza:
Utánanéztem és például az Oszmán Birodalom fennállása alatt mindössze egy adtak halálos ítéletet paráználkodásért a 600 év alatt. Ebből 400 évig a török szultán volt a kalifa. Tehát nem csak én gondolom így. Ha pedig megnézzük a többi korábbi muszlim államot nem hiszem hogy bárkit is megköveztek volna túl gyakran. Ez a halára kövezés a Biblia szerint büntetés. Nincs köze az iszlámhoz.
2023. aug. 12. 20:41
 12/13 anonim válasza:

Hát ha mindig az Oszmán Birodalom és a törökök az etalon az Iszlám szempontjából akkor ok...

Én sem hiszem hogy a kövezés bármikor is gyakori büntetés lett volna. Nem beszélve arról, hogy annyi hiteles szemtanúra lett volna szükség ami gyakorlatilag nagyon ritkán valósulhatott meg házasságtörés esetén, úgyhogy már csak ezért sem.

2023. aug. 12. 20:54
 13/13 anonim válasza:
Az Oszmán Birodalom fénykorában a világlegerősebb állama volt és 400 évig ők adták a kalifát. Persze voltak hibáik de a legnehezebb időkben is biztosították sok millió muszlim számára hogy ne más vallások elnyomásában kelljen élniük. A halálra kövezés pedig egyszerűen ellentétes a Koránnal. Az a néhány hadisz pedig ami erről szól, nem csak hogy ellentétes a Koránnal de totál logikátlan és életszerűtlen is.
2023. aug. 12. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!