Budapesten hol tudnánk az Operához minél közelebb és minél olcsóbban parkolni kb. 1 napra?
Az Operában néznénk egy előadást, eredetielg vonattal mentünk volna, de egyéb körülmények miatt mégis autóval kell/szeretnénk menni.
Mivel feltételezem, hogy elég nehéz parkolóhelyet találni, egy parkolóházpedig szerintem iszonyúan drága lenne, így nem tudom merre parkolhatnánk le.
Próbáltam nézelődni neten, illetve jelenleg is, de gondoltam aki jártasabb arra, talán tudna segíteni.
Köszönöm!
de korábban mennénk és már foglaltunk szállást éjszakára, de nem ez a lényeg. :)
Hanem hogy 1 napi időtartamra hova lenne érdemes parkolni.
Ténylegesen megkérdezted a hotelt vagy csak a honlapon nem találtad?
Sok hotel összevont parkolót csinál más hotelekkel és pár utcára lehet ingyen vagy nagyon olcsón parkolni. Vagy kiadnak egy ideiglenes parkoló igazolást amit ha lát a közteres nem büntet meg érte.
Hívd fel a hotelt és érdeklődj. Ha ők mondják azt hogy nincs akkor marad a drága parkolás fizetése.
Mitől sánta??? Akár már 2000 forinttól vannak jegyek.... Szállás is, amint írtam foglalva van, attól hogy uram bocsáss nem egy hotel ami egy napra is jobb esetben kb 100 ezrekre jött ki aznapra, nekünk még megfelelő. Vagy csak a legdrágább helyre lehet az Operába menni és csak Hotelben megszállni?
Továbbá nem 2-3 órára szeretnénk parkolni hanem kb. egy napra, mivel már terveznénk mást is. Nem értem miért kell rögtön belekötni az emberbe. Ha nem tudsz segíteni egy kicsit sem, nem tudom miért kell rögtön azt nézni, hogy biztos kamu. Egyébként meg nem teljesen mindegy miért akarok parkolni?...csupán egy kis segítséget kértem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!