Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért beszélek ennyit magamban?

Miért beszélek ennyit magamban?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat beszélek magamban...felteszek magamnak kérdéseket és válaszolok is rá. Ha kell még vitatkozom is magammal és még az érzéseimet is maggammal beszélem meg..és ezt percekig tudom csinálni..és valamikor elég hangosan is szoktam beszélni..ez szerintem nagyon nem normális..ez miért van??
2023. aug. 9. 21:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert nincs kihez szólnod.
2023. aug. 9. 23:09
 2/3 Noren1989 ***** válasza:
Kedveled a jó tàrsaságot 🤫😉
2023. aug. 10. 07:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

"és ezt percekig tudom csinálni" - Percekig??? Én több óráig is! (Bár az már nem élethelyzeti problémák megoldása.)

"Ha kell még vitatkozom is magammal" - Én magammal nem, hanem egy képzeletbeli másik személlyel. Lehet, hogy te ezt érted a "magammal" szó alatt.

Az embernek meg kell beszélnie a dolgokat. Ezt vagy másik ember jelenlétében (beszéd vagy írott formában) vagy magával teszi jegyzet vagy naplóféle formában, vagy hangosan / némán. Beszélés / információ közlésekor az ember gondolkozik.

A kérdésre a válasz: Mert így oldod meg a gondolkozást vagy a probléma megoldást vagy a társaság pótlását (akivel a problémáidat meg tudod beszélni - azaz legtöbb esetben ezért beszélünk magunkban) stb.

Üdv a fedélzeten magányos embertársam!

(u.i.: Ez nem skizofrénia.)

2023. aug. 10. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!