Van vmi olyan tárgyatok, amiről a szüleitek nem tudnak?
Figyelt kérdés
Pl nekem van egy csomó könyvem, amiről ha tudnának, már nem élnék.Ilyenekre gondolok, amiről nem tudnak, és nem is szándékoztok beszámolni nekik.2010. okt. 14. 20:43
1/5 anonim válasza:
van :D
Vettem még 1 fényképezőgépet nyáron. A jóból sosem elég. Mivel a DSLR-ek a laikusnak egyformák, így nem tűnik fel nekik. Ennyi baj legyen. 24F
2/5 A kérdező kommentje:
:) Köszi a választ.
2010. okt. 14. 20:48
3/5 anonim válasza:
13.-ik év végi biztonyítványom. Mivel már szakmára járok azt hiszik nincs, én meg nem mondtam meg h mégis van :D Am ez egy szinkettes bizonyítvány. Szóval van 13 elméleti tárgy, az mind kettes, gyakorlat meg ötös.
19/F
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)))
2010. okt. 15. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!