Ha rendeltek valamit netrol mennyi borravalót adtok a futarnak?
Ha előre ki van fizetve, akkor ő sem az összeget, sem a tárgya(ka)t, ami a csomagban van, nem ismeri. Ha utánvétes, akkor nyilván látja az összeget. De ezt beletehetted volna a kérdésbe, és akkor nem kellett volna ezt a kitérőt tennem.
Részemről 300 Ft a maximum. Legfeljebb, ha többedik emeletre hozza és nehéz a csomag, akkor megadnám érte a 300-at, de, ha földszintre és te mész ki hozzá, akkor max 100 Ft-ot adnék, mivelhogy nem tett semmi pluszt (legfeljebb megemelte a nehéz csomagot), amivel kiérdemli a borravalót.
Es az ekezeteket rendesebben hasznald maskor!
Lehet bunkóság, de nem szomtam adni.
Ő futárkodik és fizut kap érte, én pedig használom a szolgáltatást, amit megfizetek, mint szállítási költséget.
A megrendelt alapanyagokból pedig dolgozok, munkáimat pedig én is pénzre cserélem.
De pl ha meleg van és látom, hogy szomjas vagy nincs toppon, megkínálom őket bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!