Mit tegyek? (Kérdésed túl rövid, magyarázatok hosszú. )
Figyelt kérdés
Végső elkeseredésemben fordulok most hozzátok.Az iskolában rosszul érzem magam,mindennapos megaláztatás része vagyok,önbizalomhiányos lettem,nem motivál már semmi a tanulásra legszivesebben bese járnék,nehezen tudok beilleszkedni,öngyilkosság kérdése is felmerült de gyáva vagyok. /ettől már nagyon stresszes vagyok ami már korházi kezelésekkel,kivizsgálásokkal is hozzá járul/Szerintetek ezért lehetnék magántanuló vagy mit csináljak?
+A szüleim 6.éve nemtudnak megeggyezni vállásuk kapcsán ahol én folyamatos döntések elé vagyok állítva,idegileg kikészültem,pszihológusról pszihológusra járok,rendörségtől,rendörségre...
14/L
2010. okt. 14. 14:44
1/1 anonim válasza:
menny másik suliba, vagy osztályba, még a magán tanuló ötlet is jobb, mint az öngyilkosság, beszéld meg anyukáddal és vegyen ki abból az iskolából és irasson át egy másikba, mert hidd el hogy tönkre tud tenni az iskola ha igy állnak hozzád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!