Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A könyveket virtuálisan is...

A könyveket virtuálisan is meg lehet vásárolni?

Figyelt kérdés
2023. júl. 22. 10:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy virtuális (azaz látszólagos) vásárlás. Elektronikus formában lehet vásárolni elektronikus vagy hagyományos könyveket. Előbbiből kisebb a választék, általában olcsóbbak, mint a teljes árú papírkönyvek, de néha az utóbbiakat éri meg választani pl. komolyabb akciók esetén.
2023. júl. 23. 08:42
 12/14 anonim ***** válasza:

11. Nem akarok kötekedni, de 76 óta dolgozom könyvek, újságok közelében (előbb nyomda, majd kiadó), és most már tíz éve webáruházban.

És amikor termékeket viszek fel, ez a három lehetőség áll rendelkezésemre: egyszerű, termékcsomag, virtuális termék. És találd ki, mit kell érteni ezen a harmadikon?!

2023. júl. 23. 09:04
 13/14 anonim ***** válasza:
A virtuális terméket sem virtuálisan vásárolják meg szerintem. A garanciahosszabbítás, vagy más szolgáltatás is egy virtuális, azaz nem kézzel fogható, fizikailag létező termék, ezért virtuális. A vásárlás ezzel szemben valóságos.
2023. júl. 23. 09:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Amúgy valóban... Ha úgy érti a kérdező, hogy virtuális formában, akkor van értelme, és én értettem félre.
2023. júl. 23. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!