Házi szám felvételhez és keveréshez az audacity vagy a fl studio a jobb?
Figyelt kérdés
A bandámmal szeretnénk felvenni dobot+2 gitárt+éneket, és nem tudjuk melyiket lenne jobb használni. Nekem van egy kicsi külső hangkártyám, de mivel csak demók lennének ezért nem akarunk profi stúdióba menni csak emiatt.2023. júl. 20. 18:47
1/4 anonim válasza:
Audacity: nincs tempó, nincs takk és grid. FL: külön világ, nem alkalmatlan, de sok a fölös mozdulat. Cockos Reaper lesz szerintem az etalon.
2/4 anonim válasza:
MP Tracker
Felvétel
Lejátszás
Effektezés
Konvertálás
Normalizálás
Taktjel
Ami kell...
Számolatlan dalt, csengőhangot vettem fel vele.
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
ModPlug trackerre gondol a kolléga, így már meg is találod, leginkább OpenMPT mostanság. Hát, letűnt korok technológiája, szerettük a hatékonyságát, de ha van a DAW-odban step editing (Abletonról tudom csak, hogy van), akkor semmit nem veszítesz az érzésből, ami egyébként nyilván nem is tűnik fel, hogy hiányozna, ha pl sose használtál trackereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!