Lesz jobb? Mindig hamar kifáradok?
Az a helyzet h lusta is vagyok, sokat vagyok itthon, jelenleg nincs munkám, de remélhetőleg nemsoká lesz. A fő problémám az hogy mindenben hamar elfáradok így 33 évesen és úgy érzem nem bírom.. ha lépcsőzni kell, vagy cipelni boltból hazajönni a tele szatyorral, vagy valami kis fizikai munkát végezni, nagyon elfáradok ligehek egyszerűen nincs energiám, és úgy érzem magam mint aki maratont futott volna. Ez így annyira megkeseríti az életem h nem vagyok fitt, energikus. Egyik barátom szerint ha mindennap tennék, csinálnék valamit, mennék valahova akkor ez változna, de mivel sokat vagyok otthon ezért van ez
Volt már ilyen fél műszakba dolgoztam eljártam rendesen munkába, de nem változott ugyanúgy értem haza mindig mintha tényleg a maratont futottam volna
Lehet ezen változtatni? Úgy érzem hogy nem vagyok terhelhető fizikailag, puhány vagyok..
Lehet ebben "szintet lépni" fejlődni?
Azt találtam ki hogy vennék egy edző gépet magamnak, amihez azt írták hogy jó állóképesség növelésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!