Az üzemorvos mit vizsgál meg?
Figyelt kérdés
Holnapután megyek, és félek, nehogy le kelljen venni a nadrágot, mert vágom magam. Nem kérek oktatást, csak nyugtassatok meg, hogy nem kell levenni és nem fogja látni.2023. júl. 17. 16:03
11/18 anonim válasza:
Szerintem engedjük el szépen a kérdezőt. A választ megkapta, minek szaporítani a szót?
12/18 anonim válasza:
Semmit nem vizsgál, megnézi a vérnyomást + szemet hogy nem vagy vak oszt csá.
13/18 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszokat.
Csak azt nem akarom, hogy a szüleim tudjanak róla, mert nagyon kiakadnának (persze jogosan), nem akarok fájdalmat okozni nekik ezzel. Különben magasról leszarnám. De még csak 17 éves vagyok, vagyis gondolom az orvos beszámolna erről nekik.
Tudom ez így már nem felelősségvállalás... Na mindegy, reménykedek
2023. júl. 17. 19:18
15/18 A kérdező kommentje:
Megmérte a vérnyomásom xdd
Ennyi:)
2023. júl. 28. 21:17
17/18 A kérdező kommentje:
Nem, azóta már voltam bent xdd
aug. 13. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!