Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Előre félek az új munkahelyemt...

Előre félek az új munkahelyemtől mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom ezredik ilyen kérdés és az egyetlen dolog amit tenni tudok, hogy megemberelem magam és parázok fölöslegesen, de mégis félek. Szóval jelenleg egy olyan céghez hívtak, ahol a szakmámban dolgoznék, amit szeretek is, viszont már lassan 3 éve nem csináltam és kb. 2 évet dolgoztam benne akkor is max. Ami a legjobban aggaszt, hogy úgy néz ki a cégnél én leszek az egyetlen ebben a szakmában és még semmit sem tudok az ottani munkamenetről, de előre félek, hogy pl teljesen egyedül kell a legtöbb dolgot csinálnom, amihez én nem tartom magam túl jó szakembernek. Tudom túlreagálom meg minden, de eléggé rástresszelős vagyok a dolgokra, főleg most, hogy elég régóta keresek munkát és ez az első ahonnan hívtak és nem akarok elrontani, mert kitudja mikor találok mást.

2023. júl. 12. 17:17
 1/1 anonim ***** válasza:

Erre van a betanulási időszak.

Az első napokban/hetekben úgysem bíznak rád komolyabb dolgokat. Vagy ha igen ellenőrzik.

2023. júl. 12. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!