1. Blackpink
2. Stray Kids
3. Bts
4. Twice
5. Exo
6. Le Sserafim
7. Bigbang
8.(G)I-idle
9. Txt
10.Red Velvet
1. Ateez
2. BTS
3. Enhypen
4. TXT
5. Treasure
6. SKZ
7. NCT127
8. SVT
9. NCT Dream
10. Xikers
1. Blackpink
2. Itzy
3. Twice
4. (G)I-idle
5. Classy
6. BTS
7. Dreamcather
8. Ive
9. Red velvet
10. Oh my girl
1. ATEEZ
2. SF9
3. Stray Kids
4. Shinee
5. TVXQ
6. Big bang
7. SNSD
8. NCT127
9. Ikon
10. 2NE1
Hiiiiiii! Külön szedem a lányokat és a fiúkat.
Lány:
1. Blackpink: őket ismertem meg legelőször és azóta szeretem őket.
2. Babymonster: nagyon jók! Rap (Ruka, Asa), tánc (Ruka, Chiquita), ének (Rora, nekem az ő éneklése fogott meg), és a legszebb szerintem Chiquita plasztik előtt meg plasztik után is!
3. Aespa: fhú..... Ők is annyira jók😍!
4. Twice: annyira jók mindenben! Tánc (itt Jihyot emelném ki), ének (itt is Jihyo), rap (Chaeyoung, csak az a baj, hogy a JYP nem veszi észre, hogy mennyire jól rappel😢, remélem egyszer majd észreveszik), visual (mindegyik).
5. (G)I-dle: annyira sajnálom Soojint😢! De ettől függetlenül szeretem a mostani dalaikat is főleg az I Want Thatet. Igaz a Wife nem annyira tetszett. Szerintem a Super Lady jobb lett! De a legnagyobb kedvenceim a Latata, Hwaa, Tomboy és Nxde!
6. New Jeans: ők is nagyon jók, de miért ilyen fiatalok😭? Idősebb vagyok Hyeinnél😭! Miért HYBE? Miért?
7. NMIXX: itt legalább csak egy 18 alatti van, de ő is idén tölti be! Ők is nagyon jók mindenben! Rap (Jiwoo), tánc (Kyujin), ének (Lily) és a legszebb szerintem Sullyoon!
8. IVE: annyira 😍😍! Nagyon jók! Tánc (Yujin), ének (Liz), rapre nem nagyon tudnék senkit mondani ők inkább énekesek, és a legszebb természetesen Wonyoung!
9. SNSD: ők is nagyon jók! Szerintem a legszebb közülük Tiffany, de táncban, rapben és énekben is nagyon jók!
10. 2NE1: régebben magasabb helyen volt, de most sajnos ide lejött😢! Nagyon jók mindenben, de elfoglalták a helyét nálam!
Fiú:
1. BTS: ők voltak a másodikok akiket megismertem. De nagyon jók mindenben: tánc (J-Hope táncol a legjobban közülük szerintem), rap (Suga😍), ének (Jungkook, Jimin) és a leghelyesebb szerintem Taehyung😍😍😍!
2. Stray Kids: OMG!!! Végre egy olyan csapat aki magának csinálja a zenét és ők találják ki, hogy mi legyen az MV-ben🥳! De minden másban is nagyon jók: tánc (Hyunjint emelném ki, mert tényleg nagyon jól táncol😍), ének (Seungmin), rap (Changbin, Felix, Hyunjin, Han) és a leghelyesebb mindegyik!!
3. Enhypen: 😍😍😍 itt mindegyikhez beírnám Ni-Kit, de nem szeretnék ilyen lenni a többi taggal szemben! Persze a tánchoz és a leghelyesebb taghoz beírom őt, mert szerintem ő is, de az énekhez Jayt írom! És rappet azért nem írok, mert ők inkább egy énekes fiúcsapat!
4. Bigbang: ők is nagyon jó csapat! Kár, hogy feloszlottak😢.
5. EXO: ők is nagyon jók, de a többi hely foglalt volt a szívemben!
+1 The Rose: hallgassátok meg a Back To Me dalukat! Nagyon jó!
Bónusz:
KARD: függetlenül attól, hogy 2 fiú és 2 lány van a csapatban, nagyon jók! Minden téren!
Ezek a kedvenceim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!