Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kik a top 10 legjobb k-pop...

Kik a top 10 legjobb k-pop bandak?

Figyelt kérdés

2023. júl. 1. 21:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, neked kik?
2023. júl. 3. 21:27
 12/16 A kérdező kommentje:

1. Blackpink

2. Stray Kids

3. Bts

4. Twice

5. Exo

6. Le Sserafim

7. Bigbang

8.(G)I-idle

9. Txt

10.Red Velvet

2023. júl. 3. 22:53
 13/16 anonim válasza:
100%

1. Ateez

2. BTS

3. Enhypen

4. TXT

5. Treasure

6. SKZ

7. NCT127

8. SVT

9. NCT Dream

10. Xikers

2023. júl. 4. 12:22
 14/16 Ambrus Lonci ***** válasza:
88%

1. Blackpink

2. Itzy

3. Twice

4. (G)I-idle

5. Classy

6. BTS

7. Dreamcather

8. Ive

9. Red velvet

10. Oh my girl

2023. júl. 5. 19:40
 15/16 anonim válasza:
100%

1. ATEEZ

2. SF9

3. Stray Kids

4. Shinee

5. TVXQ

6. Big bang

7. SNSD

8. NCT127

9. Ikon

10. 2NE1

2023. júl. 16. 00:01
 16/16 anonim ***** válasza:

Hiiiiiii! Külön szedem a lányokat és a fiúkat.

Lány:

1. Blackpink: őket ismertem meg legelőször és azóta szeretem őket.

2. Babymonster: nagyon jók! Rap (Ruka, Asa), tánc (Ruka, Chiquita), ének (Rora, nekem az ő éneklése fogott meg), és a legszebb szerintem Chiquita plasztik előtt meg plasztik után is!

3. Aespa: fhú..... Ők is annyira jók😍!

4. Twice: annyira jók mindenben! Tánc (itt Jihyot emelném ki), ének (itt is Jihyo), rap (Chaeyoung, csak az a baj, hogy a JYP nem veszi észre, hogy mennyire jól rappel😢, remélem egyszer majd észreveszik), visual (mindegyik).

5. (G)I-dle: annyira sajnálom Soojint😢! De ettől függetlenül szeretem a mostani dalaikat is főleg az I Want Thatet. Igaz a Wife nem annyira tetszett. Szerintem a Super Lady jobb lett! De a legnagyobb kedvenceim a Latata, Hwaa, Tomboy és Nxde!

6. New Jeans: ők is nagyon jók, de miért ilyen fiatalok😭? Idősebb vagyok Hyeinnél😭! Miért HYBE? Miért?

7. NMIXX: itt legalább csak egy 18 alatti van, de ő is idén tölti be! Ők is nagyon jók mindenben! Rap (Jiwoo), tánc (Kyujin), ének (Lily) és a legszebb szerintem Sullyoon!

8. IVE: annyira 😍😍! Nagyon jók! Tánc (Yujin), ének (Liz), rapre nem nagyon tudnék senkit mondani ők inkább énekesek, és a legszebb természetesen Wonyoung!

9. SNSD: ők is nagyon jók! Szerintem a legszebb közülük Tiffany, de táncban, rapben és énekben is nagyon jók!

10. 2NE1: régebben magasabb helyen volt, de most sajnos ide lejött😢! Nagyon jók mindenben, de elfoglalták a helyét nálam!

Fiú:

1. BTS: ők voltak a másodikok akiket megismertem. De nagyon jók mindenben: tánc (J-Hope táncol a legjobban közülük szerintem), rap (Suga😍), ének (Jungkook, Jimin) és a leghelyesebb szerintem Taehyung😍😍😍!

2. Stray Kids: OMG!!! Végre egy olyan csapat aki magának csinálja a zenét és ők találják ki, hogy mi legyen az MV-ben🥳! De minden másban is nagyon jók: tánc (Hyunjint emelném ki, mert tényleg nagyon jól táncol😍), ének (Seungmin), rap (Changbin, Felix, Hyunjin, Han) és a leghelyesebb mindegyik!!

3. Enhypen: 😍😍😍 itt mindegyikhez beírnám Ni-Kit, de nem szeretnék ilyen lenni a többi taggal szemben! Persze a tánchoz és a leghelyesebb taghoz beírom őt, mert szerintem ő is, de az énekhez Jayt írom! És rappet azért nem írok, mert ők inkább egy énekes fiúcsapat!

4. Bigbang: ők is nagyon jó csapat! Kár, hogy feloszlottak😢.

5. EXO: ők is nagyon jók, de a többi hely foglalt volt a szívemben!

+1 The Rose: hallgassátok meg a Back To Me dalukat! Nagyon jó!

Bónusz:

KARD: függetlenül attól, hogy 2 fiú és 2 lány van a csapatban, nagyon jók! Minden téren!

Ezek a kedvenceim!

2024. febr. 3. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!