Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 3 napon belül visszavihetem-e...

3 napon belül visszavihetem-e a kisfiam csizmáját, hogy adják vissza a pénzt?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem 10 és fél hónapos kisfiamnak egy csizmát (most indult el önállóan), a boltban felpróbáltuk, jónak tűnt. Erre itthon este feladtam rá, és elkezdett sírni, leült, nem hajlandó benne menni, mert nem is igazán tud benne lépkedni. Ma ugyanez a helyzet. Utánanéztem a vásárlói jogoknak, azt írták, hogy minőségi hiba kell, hogy legyen. De ha egyszer nem tudjuk rendeltetésszerűen használni, akkor mi a helyzet?
2010. okt. 12. 20:20
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem a pénzt nemfogják visszaadni, max levásárolhatod, ha nincs semmi baja a cipőnek
2010. okt. 12. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:
mármint nem esett benne kár
2010. okt. 12. 20:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Teljesen új, csak kb. kétszer 5 percet volt a lábán.
2010. okt. 12. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem köteles visszavenni, az, hogy a kisfiad nem akar benne járni, nem jelenti azt, hogy nem használható rendeltetés szerűen. Menj vissza a blokkal, hátha kicserélik másik termékre.
2010. okt. 13. 08:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Közben elmúlt a harci kedvem, de azért visszavittem. Nagyon kedvesen ajánlották, hogy levásárolhatom, de azt hiszem, végül megtartjuk.
2010. okt. 15. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!