Szerintetek nem volt őrültség lemerülni a titanic hajó roncshoz?
Most már ismét ott ragadtak sajnos emberek kellett ez nekik?
Felelőtlenség volt részükről.
Amikor még gyerek voltam teljesen rakattantam a Titanicra, mert olvastam róla egy hosszú ujsagcikket. Ez nagyon reg volt es nem volt internet, csak könyvtár. Mindent elolvastam, utanajartam, kerdezóskodtem idosebbektől, hatha ők (időben közelebb a tragediahoz) talan az akkori hirekből melekeznek valamire.
Arra gondoltam milyen hihetetlen az egesz, hogy egy vadiuj, mindenhol.a legmodernebb es legnagyobb es leggyorsabbnak beharangozott utasszallito hajo, ami talan egy tesztkört ha tett a partkozelben, elso utjan nekimegy egy hatalmas jegtombnek es akkor derul ki, hogy az egesz egy nagy elhibazott konstrukcio es bar nem lett volna szabad elsullyednie (mert elsullyeszthetetlennek hittek) megis mernoki hiba miatt szepen elsullyedt es annyi sok ember meghalt.
Azok az emberek is kicsit olyanok, higy egy reszuknek ez cska luxus ut volt jobb hijjan, masok a nyomorusagbol menekultek stb. Rajuk miert nem mondja senki, hogy miert ultek fol egy ileynre, miert nem varzak meg míg megy egy körta Amerikai es Europa kozott? Aztan ha egyben marad akkor majd felszallnak ra?
Ugye ugye...nem olyan egyszeru ez. Gyerekkoromban ha tudtam volna le lehetne menni valahigy a roncsokhoz, akkor biztos szivesen a felnott terveim koze vettem volna. Szerintem akik most ott meghaltak, azok is csak lelkes Titanic rajongok vagy borzongok voltak. Pechukre egy biztonsagosnak hitt/mondott szerkezetre szalltak, ami meg csak nem si az elso utjan de.szetdurrant. Es tudtak.van kockazat, meghalhatnak. Vallaltak.
Felesleges.ezen lovagolni, csak azert mert jaj nincs jobb dolguk?
"Engem nem zavarna az, ha az óceán mélye, a Mount Everest és a hasonló helyek nem lennének feltérképezve."
De akkor Amerika sem lenne! Nem is tudnánk róla itt, hogy létezik.
Sokkal rosszabbul élnél.
#16: „...Amerika sem lenne! Nem is tudnánk róla itt, hogy létezik. Sokkal rosszabbul élnél.”
Miért élnénk rosszabbul ? Mit adtak nekünk az amerikaiak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!