Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek nem volt őrültség...

Szerintetek nem volt őrültség lemerülni a titanic hajó roncshoz?

Figyelt kérdés

Most már ismét ott ragadtak sajnos emberek kellett ez nekik?

Felelőtlenség volt részükről.

2023. jún. 26. 12:08
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Én se akarok beleszólni más ember hogy élje az életét csak felhoztam egy témát.
2023. jún. 26. 12:57
 12/26 anonim ***** válasza:
79%
Kockázatos volt és nem érte me... Szerencsére egy pillanatot sem szenvedtek, annyira gyorsan meghaltak.
2023. jún. 26. 13:32
 13/26 anonim ***** válasza:
84%

Amikor még gyerek voltam teljesen rakattantam a Titanicra, mert olvastam róla egy hosszú ujsagcikket. Ez nagyon reg volt es nem volt internet, csak könyvtár. Mindent elolvastam, utanajartam, kerdezóskodtem idosebbektől, hatha ők (időben közelebb a tragediahoz) talan az akkori hirekből melekeznek valamire.

Arra gondoltam milyen hihetetlen az egesz, hogy egy vadiuj, mindenhol.a legmodernebb es legnagyobb es leggyorsabbnak beharangozott utasszallito hajo, ami talan egy tesztkört ha tett a partkozelben, elso utjan nekimegy egy hatalmas jegtombnek es akkor derul ki, hogy az egesz egy nagy elhibazott konstrukcio es bar nem lett volna szabad elsullyednie (mert elsullyeszthetetlennek hittek) megis mernoki hiba miatt szepen elsullyedt es annyi sok ember meghalt.

Azok az emberek is kicsit olyanok, higy egy reszuknek ez cska luxus ut volt jobb hijjan, masok a nyomorusagbol menekultek stb. Rajuk miert nem mondja senki, hogy miert ultek fol egy ileynre, miert nem varzak meg míg megy egy körta Amerikai es Europa kozott? Aztan ha egyben marad akkor majd felszallnak ra?

Ugye ugye...nem olyan egyszeru ez. Gyerekkoromban ha tudtam volna le lehetne menni valahigy a roncsokhoz, akkor biztos szivesen a felnott terveim koze vettem volna. Szerintem akik most ott meghaltak, azok is csak lelkes Titanic rajongok vagy borzongok voltak. Pechukre egy biztonsagosnak hitt/mondott szerkezetre szalltak, ami meg csak nem si az elso utjan de.szetdurrant. Es tudtak.van kockazat, meghalhatnak. Vallaltak.

Felesleges.ezen lovagolni, csak azert mert jaj nincs jobb dolguk?

2023. jún. 26. 13:34
 14/26 anonim ***** válasza:
84%
Mindenben van kockázat: ha csak kimész buszos kirándulással Bécsbe, abban is. Eddig nem tudom hány 100 merülést hajtottak végre a roncshoz, de most történt először ilyen tragédia.
2023. jún. 26. 13:47
 15/26 anonim ***** válasza:
84%
Én azt érzem főleg a gazdagok részéről, hogy azért mentek, hogy valami olyat lássanak, amit kevesen ezáltal kíváltságosabbnak érezzék magukat. A többinek meg nagy álma volt látni, sajnálom, hogy így alakult, de az ő döntésük volt, hogy egy olyan járműbe szálltak be, ami nem volt egendélyeztetve, és tesztelve sem nagyon. Ezen kívül többet nem érzek.
2023. jún. 26. 13:50
 16/26 anonim ***** válasza:
49%

"Engem nem zavarna az, ha az óceán mélye, a Mount Everest és a hasonló helyek nem lennének feltérképezve."

De akkor Amerika sem lenne! Nem is tudnánk róla itt, hogy létezik.

Sokkal rosszabbul élnél.

2023. jún. 26. 13:51
 17/26 anonim ***** válasza:
77%
én csak azt nem értem az egész sztoriban, hogy kinek volt gyomra elnevezni a titanichoz turistáskodó kis merülőkabint titannak... ez olyan mintha káinnak neveznéd a nagyobbik gyerekedet, lehet, de annyira negatív dolgokra utal, hogy senki nem teszi... beteg dolog.
2023. jún. 26. 14:15
 18/26 anonim ***** válasza:
72%
Amikor a milliárdosok unalmukban már nem tudják mire szórni a pénzt…én akkor se mentem volna le, ha fizetnek érte, ijesztő az óceán.
2023. jún. 26. 14:25
 19/26 anonim ***** válasza:
59%

#16: „...Amerika sem lenne! Nem is tudnánk róla itt, hogy létezik. Sokkal rosszabbul élnél.”

Miért élnénk rosszabbul ? Mit adtak nekünk az amerikaiak?

2023. jún. 26. 15:09
 20/26 anonim válasza:
97%
szerintem az volt a legnagyobb őrültség ebben a félresikerült "kaland"ban, hogy mindezt egy ps2es kontrollerrel vagy mivel vezérelték... és hogy ennek a merülésnek, vagy a cégnek nem voltak rendben a jogi vagy valamilyen hivatalos engedélyei elvileg, hogy 100%ban biztonságos e minden, vagy valami ilyesmi (legalábbis ezt hallottam egy videóban erről) ami 250ezer$től azért bőven jogosan elvárható lenne, hogy ne így legyen. és hogy ezt nem nézték kétes szemmel az áldozatok, ami visszatántoríthatta volna őket a tragédia elől. ha már ennyi pénzt képesek voltak csinálni a mérlegelésre is maradhatott volna eszük, de nyilván az ego, és az adrenalin függőség, és hogy jódolgukban már azt se tudják mit csináljanak, nagyúr... mondjuk ezt a részét valamilyen szinten meg lehet érteni, hiszen ők az 1% ba tartoztak bőven, megvolt mindenük, és az eddigi vagyon és értéktárgyaik már nem befolyásolhatták őket érzelmileg vagy már megunták, de az agyi pár mp-s boldogsághormon szint stabilizációhoz ilyen extrém kalandokban kellett résztvenniük. visszatérve a kontroller-re, ha ennyire a poén kedvéért ragaszkodunk valamihez, legalább egy xbox one s-essel is vezethették volna, ami kicsit jóval feljetteb annál a f@snál. 250ezer$től azért bőven jogosan elvárható lenne ez is.
2023. jún. 26. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!