Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek az Afganiszt...

Mi a véleményetek az Afganisztánban ragadt (és azóta kimenekített) Lord Miles-ról? Vakmerő kalandor vagy Darwin-díjra esélyes őrült aki megunta az életét?

Figyelt kérdés

[link]

Amit még tudni érdemes róla:

Az egész azzal kezdődött hogy "kigugliztam a 10 legveszélyesebb országot a világon és úgy döntöttem hogy ezt bevásárlólistaként használom". (Járt már Csernobilban is ahol lefizetett egy őrt hogy elvihessen egy gázmaszkot amit aztán többért adott el mint amennyibe maga az út került.)

A Lord címet azért vette fel (= egy kamuigazolással besétált a bankjába és ott simán megváltoztatták a kártyáján lévő nevet) mert ha esetleg a tálibok foglyul ejtik biztos életben tartják majd váltságdíj reményében és amúgy máshol is kivételesen bánnak vele ("ha például elmegyek egy hotelbe a legjobb szobát kapom").

Amikor egy hete megindultak a tálibok Kabul felé ennyit írt 14-én:

"A jegyek árát már nem lehet visszakérni szóval vagy egy sírban végzem vagy terv szerint eljövök augusztus 19-én."

Aztán kiderült hogy nincs több menetrend szerinti járat se ki se be, erre a reakciója FB-on: "Afganisztánban ragadtam. Mily kellemetlen."

Egy ENSZ-menedéken húzta meg magát és onnan stream-elt Twitch-re, egy háborús zónából. A szituáció (és a sok halott) miatti rövid depressziós epizód után annyit írt: "nem bántam meg az egészet, de bárcsak több zoknit pakoltam volna az útra".

https://www.youtube.com/watch?v=nD2RobR9bEA

2021. aug. 21. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
A leírtak alapján annyira sosem volt veszélyben a helyzetekben mint 1 sima ember.
2021. aug. 21. 14:17
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Van akit az ilyen fekete humor segít át sok mindenen. Most ott lenni nem egy életbiztosítás.
2021. aug. 21. 14:25
 3/5 anonim ***** válasza:
3%
A csapból is Afganisztán problémája folyik, nem kellett ennek keresgélni a neten, szimplán oda akart menni, majd figyelmet akart kovácsolni az emberektől.
2021. aug. 21. 14:27
 4/5 anonim ***** válasza:
81%
Mint az extrém sport, ragaszkodás az adrenalinfröccshöz. Nem nagyobb hülyeség, mint szárnyasruhában leugrani egy szikláról.
2021. aug. 21. 14:36
 5/5 anonim ***** válasza:
65%
Egy elkényeztetett brit ficsúr, aki kalandornak hiszi magát. Még ha valamilyen "nemesebb"célt szolgálna ezzel a "vagánykodással, de ez csak arra jó hogy feleslegesen veszélybe sodorja magát, és fontos személyi állományt vonjon el olyan esetekről , ahol nagyobb szükség lenne rájuk. Persze nem maradt hegy amit megmászhatna, sem óceán amin keresztülhajózna, esem vidék amit felfedezhetne. Ehelyett lájkvadász akciókat hajkurász, pózol, gyerekesen viselkedik. Anyuka biztos nem aggódik...
2021. aug. 21. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!