A balkezes gitárosok hogyhogy általában jobbak, mint a jobbkezesek?
Figyelt kérdés
2023. jún. 25. 13:19
11/11 anonim válasza:
Én balkezes vagyok, mindent balkézzel csinálom, de jobbkezes gitáron tanultam meg játszani, és az ismerőseim szerint elég jól játszok. De volt, hogy többször a kezembe vettem egy balkezes gitárt és kb elmondhatjuk, hogy semmit nem tudtam vele kezdeni, egyszerűen nem állt rá az agyam. Az, hogy ki játszik jobban az valamilyen szinten attól is függ, hogy valaki milyen zenéket és milyen hosszú ideje gitározik. Pl a basszusgitárosok közül is akiknek egy komplett “darabot” le kell játszaniuk, úgy ugrál a kezük a húrokon meg a gitár nyakán azokat ne hasonlítsuk össze az “Another one bites the dust” gitárossal, aki csak abban a zenében 3 hangot penget meg és ezt ismétli. Mindkettő jól játszhat csak más zenéket játszanak, máshoz vannak szokva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!