1/11 anonim válasza:
Felsőbbrendűeknek érzik magukat, tisztelet a kivétel!
2/11 anonim válasza:
Biztos, ellenszenves vagy nekik. Velem nem kötözködött még egyszer se.
3/11 anonim válasza:
ilyen a génjük, bele van kódolva minden nemzetnek nemzetiségnek stb a sajátossága
4/11 anonim válasza:
Lehet tanulmányozni a viselkedésüket a Blahán, vagy esetleg Kőbányán. Netán ha hősnek gondolja valaki magát, akkor irány hát a Hős utca. Hogy miért ilyenek? Ahogy a 3-as mondta, bár tette ezt túl egyszerűen.
5/11 szatam9a válasza:
Mert primitívek. Az állatvilágban a dominanciàt csak erőszak útján tudják elérni az állatok.
A civilizált világban az emberek másképp Is képesek dominanciàt, kompetenciàt mutatni ezért nem mindenki agresszív.
Agresszió -> primitív
6/11 anonim válasza:
Mert náluk - miután gondolkodási képességben, normális társadalmi interrakciókban évezredes elmaradás van /ultraprímitivek/, és egyszerűen ezekre a dolgokra teljesen képtelenek - csak a nyers erő és az erőszak az amiben "versengenek" akár egymással akár a civilizált társadalom embereivel. Egyszerűen náluk nincs más "fogalom" rendszer csak a nyers erőszak. Ők ebből értenek és erre képesek.
7/11 anonim válasza:
Azért azt hozzátenném, hogy mindez neveltetés és környezet kérdése is. Csak ugye nem a putriban, ahol az ilyesmi normális. Nagyon nem mindegy, hogy kit hogyan nevelnek.
8/11 anonim válasza:
Roma származású vagyok de nem vagyok olyan viszont a legtöbb roma ezért csinál ilyeneket mert hiába vagy jo vagy rosz ember ha minden féleképen rossz vagy mások szemében…
9/11 A kérdező kommentje:
#8 igen tudom azt is hogy vannak köztetek is rendes emberek
2023. júl. 5. 14:53
10/11 anonim válasza:
9-és igen de 10-bol 9-ember nem tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!