Titeket is zavar, hogy a kólás és más műanyag üvegek kupakja rögzítve van és nem lehet különválasztani az üvegtől, azaz palacktól?
Engem is zavar. Egyszerűen letépem és ollóval lenyírom a maradványokat.
Nem tudom, melyik értelmi fogyatékos ötlete volt ez!
10 emberből legalább 9 utálja, vagy 10 is akár. Én is letépem, utána késsel levágom a lelógó részeket, meg az éleket.
Csak jövő évtől lenne kötelező, de azért volt pár barom cég, amik bevezették egy évvel korábban, élen a Coca Colával...
(Különben ha a főoldalon beírjátok, hogy kupak, akkor találni fogtok egy halom olyan kérdést, amiben kivesézte már a nép a témát.)
5
Ennek nincs semmi köze az óraállításhoz.
Azt amúgy azért nem forszírozzák, mert az emberek többsége ugyan utálja az állítgatást, de ezek fele azért, mert alapból a nyári időszámítást utálja, a másik fele meg azért, mert alapból a téli időszámítást utálja. Na most, bármelyik mellett is dönt egy ország vezetése, egy rakás ember felháborodik a döntésben részt vevő politikusokra, ezekhez jönnek azok, akik eleve az állítást kedvelik, és máris elindul egy népszerűségvesztés.
Ezt meg nem merik bevállalni.
A "kornyezet vedelem" miatt van ugy megcsinalva h ne lehessen le szedni, de arra abszolut nem gondoltak hogy annyival tobb muanyag kerul mindenhová mivel az a kis resz ami ossze tartja a kupakot az uvegtol az is muanyag...
De egyebkent a kerdesedre valaszolva engem is felcsesz, en mindig addig "csavarom" azt az osszetarto izet amig el nem torik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!